Tchibo’dan Keyfi Köpürten Türk Kahvesi

Tchibo’dan Keyfi Köpürten Türk Kahvesi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Tchibo’dan Keyfi Köpürten Türk Kahvesi

Tarihler: 21 Mart 2018 Çarşamba ~ 21 Mayıs 2018 Pazartesi

Firma: Tchibo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 21, 2018 ~ May 21, 2018

Dünyanın dört bir yanından gelen en kaliteli Arabica çekirdeklerden üretilmiş kahveleri ile kendi müdavimlerini yaratan Tchibo, kahve tutkunları için bu kez 100 gramlık paketli Türk kahvesini satışa sundu.

68 yıldır kahvede tazelik ve kalitenin adresi olan Tchibo, kahve uzmanlığını geleneksel tatla buluşturuyor. Tchibo, bugüne kadar mağazalarında anlık öğüterek kahve sevenlerle buluşturduğu Türk kahvesini, artık paketli olarak da satışa sunuyor. Tchibo Türk Kahvesi, yüzde 100 Arabica kahve çekirdeklerinden, mükemmel lezzet ve köpük için uygun incelikte öğütülüp ağır ağır kavrularak hazırlanıyor. 100 gramlık paketlerde satışa sunulan Tchibo Türk kahvesi, Tchibo mağazalarında, www.tchibo.com.tr internet mağazasında, 444 28 26 telefonla sipariş hattında, Migros, Macrocenter ve Kipa mağazalarında kahve severleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT