Tefal Anneler Günü’nde İnanılmaz Fırsatlar Sunuyor!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Tefal Anneler Günü’nde İnanılmaz Fırsatlar Sunuyor!

Tarihler: 02 Mayıs 2014 Cuma ~ 11 Mayıs 2014 Pazar

Firma: Tefal

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 2, 2014 ~ May 11, 2014

Tefal, Anneler Günü’ne özel her ürün gamına büyük oranda indirimler ve fırsatlar sunuyor. Başta Tefal blender, ütü, tava ve tencere olmak üzere diğer tüm ürünler annesini sevindirmek isteyenlere büyük fırsatlarla geliyor. Annesine en güzel hediyeyi almak isteyenlere Tefal teknolojisi ve kalitesini sunuyor.

Tefal, Anneler Günü’nde annelerin evde en çok ihtiyaç duyduğu küçük ev aletlerinde inanılmaz fırsatlar sunuyor. En uygun fiyatlar Tefal’in sağlamlık ve kalitesiyle buluşuyor. Anneler Günü’ne özel bu kampanyada Smart ActivFlow blender, Ultimate Anti-Calc ütü, tava, tencere ve birçok ürün yer alıyor.

Ultimate Anti-Calc ütü, her annenin yaşadığı kireç sorununa en akılcı çözümü getiriyor. Ütülerin zamanla taban gözeneklerinin tıkanmasına yol açan ve bu nedenle performansını yitirmesine neden olan kireç Ultimate Anti-Calc ütülerde artık dert olmaktan çıkıyor. Kireç Avcısı sayesinde kireç bir haznede toplanıyor.Annenizin kireçten kurtulmak için tek yapması gereken ise Kireç Avcısı’nı tek bir hareketle çıkartıp, akan su altında temizleyerek ütüye geri takmak.

Smart ActivFlow blender, hem düz hem de kavisli eşsiz 4 bıçak teknolojisiyle topak parçalama mükemmelliğini ve etkili karıştırma özelliğini harmanlıyor. Smart ActivFlow dışa kıvrılan 2 adet kavisli ve 2 adet düz dişli bıçağı sayesinde dört dörtlük performans sunuyor. Kavisli bıçaklar topakları mükemmel biçimde parçalarken, düz olanlar üstün karıştırma sağlıyor.

Özellikle çocuklarına topaksız çorba içirmeye özen gösteren annelerin gözdesi olan Smart ActivFlow, lezzetli yiyeceklerin yanında onlara zamanını armağan ediyor.

Annelerin yıllarca ellerinden düşürmediği Tefal’in özel yapışmaz kaplama ve seramik tava/tencereleri aşınmalara karşı dayanıklılık sunuyor. Isının eşit yayılmasını sağlayan indüksiyon taban yemekleri en mükemmel şekilde pişiriyor. Tefal’e özgü termospot teknolojisi ise gıdalar pişirilmek için ideal ısıya geldiğinde haber veriyor.

Annelergünü2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT