Tefal Smart Pro Silver Multi Blender Set

Alışveriş Alışveriş Rehberi Tefal Smart Pro Silver Multi Blender Set

Tarihler: 10 Temmuz 2012 Salı ~ 10 Eylül 2012 Pazartesi

Firma: Tefal

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 10, 2012 ~ Eyl 10, 2012

Mutfaklara Çok Güçlü, Hızlı, Şık ve Becerikli Bir Yardımcı Geldi: “Tefal Smart Pro Silver Multi Blender Set”

Yeniliklerin öncüsü Tefal, mutfak işlerini keyifli ve pratik hale getiren yepyeni bir ürünle yine fark yaratıyor. Metalik bronz rengi, 700 Watt gücü, turbo fonksiyonu, 1,5 litrelik geniş haznesi, metal blender ayağı ve paslanmaz çelik mikser uçlarıyla mutfaklardaki en büyük yardımcınız olacak Tefal Smart Pro Silver Multi Blender Set ile yumurta çırpabilir, mayonez, çorba ve sos hazırlayabilir, aynı zamanda rendeleme ve dilimleme aparatlarıyla da sebze ve meyve salataları hazırlayabilirsiniz.

Tefal Smart ailesinin en yeni ürünü Smart Pro Silver Multi Blender Set, mutfaklara şıklık ve pratiklik getiriyor. Benzersiz Tefal teknolojisiyle geliştirilen Smart Pro Silver Multi Blender Set, üstün fonksiyonları, ergonomik yapısı ve şık tasarımıyla mutfaklardaki en becerikli yardımcı olacak.

Tefal Smart Pro Silver Multi Blender Set, 700 Watt gücü, turbo fonksiyonu, 1,5 litrelik haznesi, 900 ml karıştırma haznesi, metal blender ayağı, paslanmaz çelik mikser uçları, rendeleme, dilimleme ve doğrama aparatları ile her türlü çırpma ve karıştırma işlemini mükemmel bir performans ile gerçekleştiriyor.

Metalik bronz rengiyle şık bir tasarıma sahip olan Tefal Smart Pro Silver Multi Blender Set ile birbirinden farklı lezzetleri kolayca ve hızlı bir şekilde yapmanız mümkün. Mutfaktaki hızlı ve güçlü yeni yardımcınız ile yumurta çırpabilir, mayonez, çorba ve sos hazırlayabilir, aynı zamanda rendeleme ve dilimleme aparatlarıyla da sebze ve meyve salataları hazırlayarak sofralarınıza renk ve lezzet katabilirsiniz.

www.tefal.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT