TEGV Çocukları Atasun Optik İçin Tasarladı

TEGV Çocukları Atasun Optik İçin Tasarladı

Alışveriş Alışveriş Rehberi TEGV Çocukları Atasun Optik İçin Tasarladı

Tarihler: 26 Haziran 2019 Çarşamba ~ 26 Ağustos 2019 Pazartesi

Firma: Atasun Optik

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 26, 2019 ~ Ağu 26, 2019

Atasun Optik, destekçisi olduğu Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı ile yeni bir projeye imza attı. TEGV’de eğitim desteği alan çocukların çizdiği resimleri güneş gözlüğü kılıflarına taşıyan Atasun Optik, elde edilecek gelirin tamamını TEGV’e bağışlayacak.

Yaz ve güneş temalı özel TEGV güneş gözlüğü kılıflarını Atasun Optiklerde bulabilirsiniz.

2018 yılında 200. mağazasının açılışıyla, 2 bin çocuğun eğitimine katkıda bulunarak Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nın destekçisi olan Atasun Optik, yeni bir projeyi hayata geçirdi. TEGV’e sürdürülebilir katkı sağlayarak daha çok çocuğun nitelikli eğitim desteğiyle buluşması için özel olarak tasarlanan güneş gözlüğü kılıflarını satışa sunan Atasun Optik, elde edilecek tüm geliri TEGV’e aktaracak. TEGV’de eğitim desteği alan çocukların çizdiği yaz ve güneş temalı resimlerin yer aldığı kılıflar, Türkiye genelinde 48 ilde 228 Atasun Optik noktasında ve www.atasunoptik.com.tr ‘de satışa sunuluyor. Atasun Optik, TEGV ile yürüttüğü çalışmalarla binlerce çocuğun hem temel hem de yaşam becerilerini geliştiren, yeteneklerini ortaya çıkarmasını sağlayan ve ihtiyaçlara odaklanmış nitelikli eğitim almaları için çalışmaya devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT