Tek Pakette İster Puding, İster Milkshake!

Tek Pakette İster Puding, İster Milkshake!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Tek Pakette İster Puding, İster Milkshake!

Tarihler: 28 Mart 2018 Çarşamba ~ 28 Mayıs 2018 Pazartesi

Firma: Ajinomoto

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 28, 2018 ~ May 28, 2018

Yepyeni 12 vitaminli Bizim Mutfak Express Puding & Milkshake ürünleri yalnızca 1 dakikada hazır!

12 vitaminli özel formülüyle Bizim Mutfak Express Puding & Milkshake, pişirmeden hem puding hem milkshake olarak servis edilebiliyor. Ajinomoto’nun Bizim Mutfak etiketiyle tüketiciyle buluşturduğu ilk ürün olan Express Puding & Milkshake serisi, pratiklik ve lezzet arayanların yeni tutkusu olacak!

Japon gıda devi Ajinomoto; Bizim Mutfak için geliştirdiği, lezzet ve pratikliği bir arada sunan 12 vitaminli Express Puding ve Milkshake ürünleri ile tüketicilerine eğlenceli bir deneyim vaat ediyor. Yeni lezzet serisi çikolata, çilek, muz ve vanilya seçenekleriyle isteğe bağlı olarak hem Puding hem de Milkshake olarak hazırlanıp tüketilebiliyor.

Aminobilimi kurup geliştiren, AR-GE’de sektörün öncüsü Ajinomoto’nun geliştirdiği bu özel formülü hazırlamak çok kolay ve eğlenceli. Express Puding için, ürünü yalnızca bir çay bardağı soğuk sütle 1 dakika boyunca karıştırın! Express Milkshake için, ürünü yalnızca bir su bardağı soğuk sütle çalkalayın!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT