Televizyon da Bir Sevgililer Günü Hediyesi Olabilir

Alışveriş Alışveriş Rehberi Televizyon da Bir Sevgililer Günü Hediyesi Olabilir

Tarihler: 05 Şubat 2013 Salı ~ 14 Şubat 2013 Perşembe

Firma: Philips Smart TV

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 5, 2013 ~ Şub 14, 2013

TP Vision, piyasaya sunduğu Philips Smart TV’lerle 14 Şubat için sevdiklerine unutulmaz ve teknolojik bir hediye almak isteyenlere birçok seçenek sunuyor. Farklı ekran boyutlarındaki Philips Smart TV’ler çiftlerin birlikte televizyon izleme deneyimini değiştirecek özellikler de barındırıyor.

Birbirini seven iki insan için televizyon ortak paylaşılan birçok anın en önemli eşlikçilerinden biridir. Bazen birlikte sarılarak, yeri geldiğinde kahkakayla yeri geldiğinde gözyaşlarıyla izlenen bir film, bazen heyecanla takip edilen bir maç, bazen çocukların gözünü ayırmadan izlediği çizgi filmleri onlarla birlikte izlemek durumunda kalan anne-babalar... Yani kısacası; sevginin, aşkın, birlikteliklerin ve paylaşmanın birçok anında televizyon da var. Yaklaşan “Sevgililer Günü” için, sizce de televizyon çok iyi bir hediye seçeneği olmaz mı?

TP Vision, piyasaya sunduğu Philips Smart TV’lerle Sevgililer Günü için sevdiklerine son teknolojinin ürünü bir hediye almak isteyenlere çeşitli seçenekler sunuyor. Farklı ekran boyutlarında ve farklı fiyatlardaki Philips Smart TV’lerden birini seçenler, bu akıllı televizyonların üstün özellikleriyle sevdikleriyle birlikte yaşadıkları televizyon izleme deneyimini zenginleştirebilecekler.

Aşkınızla birlikte TV’de oyun oynama keyfini yaşayın

Örneğin; Philips Smart TV’lerin sevenlere en çekici gelecek özelliklerinden biri de televizyonlardaki ‘Two Player Full Screen Gaming’ modu yani. Her iki oyuncunun da, aynı anda tam ekranda oyun deneyimi yaşayabilmesini sağlayan bu özellik, Philips 3D gözlükler ile muhteşem bir eğlence deneyimi vaat ediyor. Bu mod sayesinde, çiftler televizyon başında birlikte eğlenmenin ve oyun oynamanın keyfini sonuna kadar yaşayabilecekler.

Her bütçeye uygun Philips Smart TV modelleri var

Philips Smart TV modelleri her ihtiyaca ve beğeniye hitap eden, aynı zamanda her bütçeye de uyabilecek farklı model seçenekleriyle tüketicilerin işini kolaylaştırıyor. Farklı ekran boyutlarıyla ve teknolojik özellikleriyle geniş bir ürün yelpazesi sunan Philips Smart TV’lerin fiyatları 1,049 TL ile 11,999 TL arasında değişiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT