Tenex Office’ten Yeni Nesil Yüksekliği Ayarlanabilir Çalışma Masaları

Alışveriş Alışveriş Rehberi Tenex Office’ten Yeni Nesil Yüksekliği Ayarlanabilir Çalışma Masaları

Tarihler: 25 Haziran 2014 Çarşamba ~ 25 Ağustos 2014 Pazartesi

Firma: Tenex

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 25, 2014 ~ Ağu 25, 2014

Ofis ortamında ister oturarak ister ayakta çalışmak mümkün mü?

Uzmanlar işyerinde uzun süreler boyunca hareketsizce oturmanın, kardiyovasküler sorunlar, diyabet ve iskelet sistemi rahatsızlıkları gibi birçok sağlık sorununa neden olduğu konusunda uyarıyor. Daha verimli ve sağlıklı çalışma ortamları için çözümler üreten Tenex Office, Sit & Stand Masa ile sürekli oturarak çalışma zorunluluğunu ortadan kaldırıyor.

Hem oturmaya hem ayakta çalışmaya elverişli Sit & Stand elektrikli motora sahip yüksekliği ayarlanabilen çalışma masaları, kronik iş rahatsızlıklarının azalması, monotonlaşmış duruş pozisyonundan kurtulma, kan dolaşımının düzenlenmesi gibi sağlık açısından pozitif katkılara sahip.

İnsan ergonomisine uygun çalışma olanağı sunan Sit & Stand masalar; ofiste geçirilen uzun saatler boyunca sadece sağlık için değil, daha yaratıcı ve enerjik çalışma ortamları için imkân sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT