Tepe Home ile Aşkı Her Gün Yaşayın

Tepe Home ile Aşkı Her Gün Yaşayın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Tepe Home ile Aşkı Her Gün Yaşayın

Tarihler: 05 Şubat 2019 Salı ~ 05 Nisan 2019 Cuma

Firma: Tepe Home

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 5, 2019 ~ Nis 5, 2019

Yarattığı mekânlarla, hayattaki mutlu anların sayısını çoğaltan Tepe Home, Sevgililer Günü’nü sevgiyi anlatan şık, sıcak ve kalıcı ürünlerle karşılıyor. Hediye seçenekleri arasında yer alan mobilya ve aksesuarlar, sevgililere aşkın değerini sadece bir gün değil, her gün hatırlatmayı amaçlıyor.

Her zevke hitap eden farklı konseptlerdeki zengin ürün yelpazesiyle, ev dekorasyonunun öncü markası Tepe Home, Sevgililer Günü alışverişinin değişmez adreslerinin başında geliyor. Koleksiyonundaki ürünlerle mekânları yaşanabilir ve kişiye özel kılan marka, 14 Şubat’a özel hediye seçeneklerinde her bakışta aşkı anımsatacak ürünlere yer veriyor. Bunlar arasında aşkı sembolize eden ahşap ve metalin mükemmel birlikteliğinden oluşmuş heykelcikler, evde veya iş yerinde kullanılabilecek dekoratif aksesuarlar ve aşkın sıcaklığını her yudumda hissettirecek kupalar yer alıyor. Tepe Home, Sevgililer Günü’nde ev keyfini hiçbir şeye değişmeyenleri de düşünüyor. Aşkın rengi kırmızının en güzel tonlarındaki kanepe ve koltuklar, hiçbir sevgilinin karşı koyamayacağı bir hediye alternatifi olarak sunuluyor.

Ürünlerin sahip olduğu metal ışıltılar, ahşap detaylar, renklerin çekici uyumu, şıklıkla sıcaklığın yan yana geldiği bir atmosfer yaratıyor. 14 Şubat’ı evinde kutlamak isteyenler, Tepe Home’dan seçtikleri ürünlerle, evlerini hem kendileri hem sevdikleri için vazgeçilmez bir yere dönüştürüyor. Kısaca Tepe Home, bu Sevgililer Günü’nde de sevgiyle geçen anların ve özlemle anımsanacak hatıraların geçtiği mekânlar yaratmaya devam ediyor.

SevgililerGünü2019

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT