Tepe Home Sezon Koleksiyonuyla Westwing Home - Living’de

Alışveriş Alışveriş Rehberi Tepe Home Sezon Koleksiyonuyla Westwing Home - Living’de

Tarihler: 16 Ağustos 2012 Perşembe ~ 16 Ekim 2012 Salı

Firma: Westwing.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 16, 2012 ~ Eki 16, 2012

Seçkin markaların ev ve yaşam konseptli ürünlerini %70’e varan indirimlerle sunan, stil ve dekorasyon tutkunlarına hayallerindeki evi yaratmalarında ilham kaynağı olan Westwing Türkiye; Ev eşyası ve aksesuarları alanında çok geniş ürün yelpazesiyle tüketicilere seslenen Tepe Home ürünlerini tüketicilere sunuyor. Romantik ve klasik olarak iki farklı koleksiyonla Westwing.com.tr üyelerine seslenen Tepe Home ürünleri 17 Ağustos Cuma akşamına dek yüzde 30’lara varan indirimli fiyatlarla yer alacak.

Romantik Koleksiyonu
Tepe Home’un Westwing üyeleri için özel olarak hazırlanan Romantik koleksiyonu soft renklerin hakim olduğu çok sevimli desen ve figürlerden oluşan ev ve mutfak aksesuarlarını bir araya getiriyor. Renkli mutfak eşyaları ve yastıklar romantik koleksiyonunun olmazsa olmazları olarak Westwing üyelerini bekliyor.

Klasik Koleksiyonu
Tepe Home’un Westwing üyeleri için özel hazırlanan klasik koleksiyonu da küçük ama evinizin tarzı için önemli detayları bir araya getiriyor.

Kahve ve bej tonların ağırlıkta olduğu klasik koleksiyonunda yastıklar, mumluklar, saksı çiçekleri ve çeşitli mutfak akesuarları yer alıyor.

Pembe çiçekli yastık 56.50 TL yerine 49.90 TL

Ahşap kutu 67,50 TL yerine 59.90 TL

Kamelya desenli çay fincanı 46.50 TL yerine 39.90 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT