Teşekkürler Anne!

Teşekkürler Anne!

Tarihler: 10 Mayıs 2017 Çarşamba ~ 10 Temmuz 2017 Pazartesi

Firma: Freywille

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 10, 2017 ~ Tem 10, 2017

Paha biçilemez değerleri her gün kutlanmalı ama onlar özel bir güne razı. Anneler Günü'nde en ince düşünceleri ifade etmenin, sanatsal ve duygu yüklü yolu yine FREYWILLE mücevherleri.

Sonsuz ve koşulsuz sevgileriyle güvenli bir liman ve bir sırdaş olan annelerin yüzünü güldürmek her çocuğun dileği. Zarif bir kart veya bir buket çiçek gibi mücevherler de bu minnet duygusunun birer ifadesi. FREYWILLE ustaları da 1951'den bu yana yarattığı mine işlemeli parçalarla işte bu hisleri dile getirmek için çalışıyor.

Avusturyalı marka, annelerin hatırlandığı bu özel günde şefkati sembolize edecek hediye alternatifleriyle bu sefer karşınızda. Çiçek desenli Floral Symphony koleksiyonundan efsane sanatçı Gustav Klimt'in The Kiss tablosunun yumuşak renklerini yansıtan tasarımlara, FREYWILLE sımsıcak kucaklaşmalara eşlik edecek armağanlar sunuyor. Tasarımların altın veya altın kaplama versiyonları bulunması da markanın farklı bütçelere hitap edebilmesini sağlıyor.

FREYWILLE'in mücevher kadar ipek işçiliğindeki iddiası da dikkate değer. Rusya'nın ilham veren masal kahramanı Glorious Firebird’ün desenlerde hayat bulduğu Passionate Russia eşarp veya Empresyonist Claude Monet'nin narin nilüferlerini yansıttığı gavroche seçeneklerine FREYWILLE Nişantaşı butiğinde göz atılabilir. Uğramışken FREYWILLE imzalı parfümleri de koklamayı sakın unutmayın!

FREYWILLE müdavimi anneleri mutlu edecek bir haber ise usta sanatçılara saygı duruşunda bulunduğu son koleksiyon, Hommage à Hundertwasser. Doygun renklerle donatılmış, sevimli evlerin veya geometrik formların süslediği parçalar, marka hayranlarının mücevher kutularına dahil olmayı hak ediyor.

Sadece 11 Mayıs Perşembe gününe özel % 10 Anneler Günü indirim fırsatı için sizleri FREYWILLE Nişantaşı butiğine mutlaka bekliyoruz.

AnnelerGünü2017

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT