Thalia ile Saç Dökülmelerine Dur Deyin!

Thalia ile Saç Dökülmelerine Dur Deyin!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Thalia ile Saç Dökülmelerine Dur Deyin!

Tarihler: 10 Nisan 2018 Salı ~ 10 Haziran 2018 Pazar

Firma: Thalia

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 10, 2018 ~ Haz 10, 2018

Bahar aylarındaki yoğun saç dökülmelerine, 24 çeşit bitki karışımından elde edilen yüzde 100 doğal “PhytoComplex AHL” isimli bitkisel aktifi içeren Thalia Natural Beauty şampuanlarıyla veda edin.Doğa perisinin kollarında daha güçlü, daha çabuk uzayan, daha parlak ve nemli saçlara kavuşun.

Işıltısıyla ruhumuzu aydınlatan bahar ayları, güzelliğimizin sembolü saçlarımız üzerinde olumsuz bir etki yaratır. Bunun sebebi artan güneş ışınlarının hormonlarımızda değişim yaratmasıdır. Bahar aylarıyla birlikte farklılaşan beslenme düzeninin yanı sıra genel olarak stres, kalitesiz uyku, protein ve demir eksikliği, fazla A ve B vitamini tüketimi, hamilelik, saçların fazla işlem görmesi gibi faktörler de saç dökülmesini artırır. Yoğun kimyasal içeren saç bakım ürünlerinin kullanılması, saç dökülmesinin çok önemli bir başka sebebidir.

“Doğallığı Yaşamak Hakkınız” sloganıyla doğaya ve yaşama duyduğu saygının altını çizen Thalia Natural Beauty, yüzde 100 doğal ve yüzde 100 inovatif ürünleriyle “her tür soruna karşı” saçlarınızı koruma altına alıyor.

Bin bir çeşit bitki ve çiçeği en saf halleriyle teknoloji ve bilimle buluşturan Thalia Natural Beauty’nin saç dökülmelerine karşı da doğal ve inovatif bir çözümü var: Ar-Ge çalışmalarıyla fark yaratan Akten Kozmetik Laboratuvarı’nda üretilen “Saç Dökülmesine Karşı Etkili PhytoComplex AHL” isimli bitkisel aktif. Birbirinden değerli 24 çeşit bitkinin karışımından elde edilen patentli bu bitkisel aktif, Thalia Natural Beauty’nin tüm şampuan çeşitlerinde kullanılıyor ve saç dökülmelerine son veriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT