The Body Shop Zencefil Serisi

Alışveriş Alışveriş Rehberi The Body Shop Zencefil Serisi

Tarihler: 10 Aralık 2013 Salı ~ 10 Şubat 2014 Pazartesi

Firma: Shaya

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 10, 2013 ~ Şub 10, 2014

Yılbaşı Ruhuna Baharat Katın: The Body Shop Zencefil Serisi

The Body Shop’un yılbaşı özel koleksiyonu zencefil ürünleriyle, yeni yıl enerjinize baharat katın! Yılbaşına özel, sınırlı sayıda üretilen bu gurme seride; zencefilin enerjisi, kızılcığın neşesi ve vanilyanın muhteşem kokusu var. Tamamen doğal ürünlerden hazırlanan ve neşeli ambalajlarla süslenen bu muhteşem seriyle yeni yıla keyif katın. Ayrıca, The Body Shop’a özel kadın – erkek ve çocuk hediye setleriyle, yılbaşında kendinizi ve sevdiklerinizi şımartın.

The Body Shop’un yılbaşı özel koleksiyonu, zencefilli kurabiye adamların istilasına uğruyor. Kış günlerinin soğuk ve kasvetli havasına neşe katan bu seriyle, vücudunuza zencefilin enerji veren ışıltısını armağan edin. Kalpleri ısıtan hafif baharatsı kokusuyla Zencefil Serisi, tüm duyularınızı yılbaşı coşkusuna hazırlıyor.

Her yılbaşı özlemle beklenen Kızılcık Serisi geri döndü! Tüm duyularınıza hitap eden bu seride, duş jellerinden vücut bakım kremlerine, dudak balsamından ev kokusuna kadar aradığınız herşey var. Kızılcık ekstreleri içeren bu benzersiz seri muhteşem kokusu ve hafif meyvemsi tadıyla kış aylarınıza neşe katıyor.

Kendinizi şımartın, vücudunuzu baştan ayağa vanilyanın dinlendirici mutluluğuna bırakın.Vanilya ekstreleri ve Yerel Adil Ticaret yoluyla elde edilen zengin içeriğiyle bu seri, cildinize cömert bir armağan sunuyor. Şahane kokusuyla gönülleri fetheden Vanilya serisiyle kendinizi mutlu etmek için zaman ayırın

Bu Yılbaşında Mutluluk Hediye Edin!
Bu yılbaşı kendinize ve sevdiklerinize The Body Shop’tan “Mutluluk Hediye Edin.” Yalnızca sevdiklerinizi değil, bambaşka coğrafyalarda daha iyi eğitim almayı ve daha iyi bir geleceği hak eden çocukları da sevindirin.

Takvim yaprakları yeni bir yıla doğru hızla değişirken, yılın en heyecanlı dönemi yaklaşıyor. Annenizin çekiciliğini artırmak, babanızın gönlünü fethetmek, muhteşem büyükannelerinizi tatlı tatlı gülümsetmek, en yakın arkadaşınızın sevinç çığlığını duymak ve minik kardeşlerinizin ilgi odağı olmak için onlara, The Body Shop’un birbirinden keyifli, rengarenk ve mutluluk veren hediye setlerini armağan edin. The Body Shop’un nefis ambalajlar içerisine yerleştirilmiş doğal ve zengin içerikli ürünlerinden oluşan kadın – erkek ve çocuk serileriyle, yılbaşı hediyesi seçme telaşınız sona eriyor.

Hediye vermek mutlu eder ama yalnızca hediyeyi verdiğimiz kişileri değil… The Body Shop, yirmi yılı aşkın süredir eğitime destek veriyor. Yerel Adil Ticaret ilkesinin bir parçası olan yılbaşı projesi kapsamında, aldığınız hediyelerle oluşan fon dünyanın birçok ülkesinde daha iyi bir geleceğe sahip olmak isteyen çocuklara aktarılıyor. Aktarılan bu fonla, alım gücü sınırlı olan ülkelerde, çocuklar için okullar açılıyor, eğitim malzemeleri satın alınıyor. Bu yıl da, hediye satışlarından elde edilecek 200 bin poundluk bir tutar, Nepal, Honduras, Hindistan ve Gana’daki çocukların daha iyi bir geleceğe sahip olmaları için ve daha iyi eğitim olanaklarına kavuşmaları için ayrılacak.

http://www.thebodyshop.com.tr/

Yılbaşı2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT