The North Face: Ascent 87

The North Face: Ascent 87

Alışveriş Alışveriş Rehberi The North Face: Ascent 87

Tarihler: 22 Aralık 2020 Salı ~ 22 Şubat 2021 Pazartesi

Firma: The North Face

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 22, 2020 ~ Şub 22, 2021

Expedition System Capsule koleksiyonuna hoş geldiniz. Dünyanın en yüksek sıradağlarından esinlenen yeni kapsül koleksiyon, en zorlu ortamlarda keşfi desteklemek için tasarlanmış devrim niteliğindeki sisteme yeni bir bakış getiriyor.

1987 yılında Everest'e yapılan bir keşif gezisine The North Face'in Ekipman Direktörü Sally McCoy da katıldı. McCoy Everest'e tırmanan ilk Amerikalı kadın olmaya çalıştı ancak kötü hava koşulları nedeniyle tırmanışı yarıda bırakmak zorunda kaldı.

Sally’nin keşif gezisinden öğrendikleri The North Face’in Nupste, Lhotse, Pumoi ve Sagamartha gibi en ikonik parçalarından bazılarının oluşturulmasına ilham kaynağı oldu. 1987’deki tırmanış girişimi olmasaydı bu modellerin hiçbiri tasarlanamazdı.

Bu yeni kapsül, yenilikçi bir tavırla keşif ve girişimi kutlarken sadece %100 geri dönüştürülmüş kumaşlar kullanılarak koleksiyon için ilham alınan yerlerin korunmasına yardımcı oluyor.

Koleksiyon, www.thenorthface.com.tr adresinden ve belirli The North Face mağazalarından satın alınabilir. The North Face yeniliklerinden ve lansmanlarından haberdar olmak için Instagram ve Facebook’ta @thenorthface’i takip edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT