The North Face Base Camp Duffel

The North Face Base Camp Duffel

Alışveriş Alışveriş Rehberi The North Face Base Camp Duffel

Tarihler: 16 Mayıs 2018 Çarşamba ~ 16 Temmuz 2018 Pazartesi

Firma: Base Camp Duffel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 16, 2018 ~ Tem 16, 2018

The North Face Base Camp Duffel 1986’dan bu yana sağlamlığı ve tarzıyla trend belirleyen gerçek bir seyahat simgesi. Bugün 30’dan fazla renk ve farklı boy seçeneklerine sahip Base Camp Duffel, sağlam yapısıyla zorlu seyahatlerin ve kampların en iyi dostu.

İkonik tasarımı ve ekstra güçlü Base Camp malzemesiyle, taşıdığınız her türlü eşyayı tüm maceralı yolculuklarınızda güvenle saklayabiliyorsunuz. Fermuarlı dış cep, anahtarlarınıza ve cüzdanınıza kolayca ulaşabilmeyi sağlarken, kapak içindeki ağ cep ise her şeyi düzenli bir şekilde tutmaya yardımcı oluyor.

Base Camp Duffel, her türlü hareketinize uyum gösterecek bir tasarıma sahip. Takviyeli ergonomik çift omuz askısı ile sırt çantası olarak, iki askıyı koruyucu ped ile birleştirerek ya da tek omuz askıyla üç farklı şekilde kullanabiliyorsunuz. Yan taraftaki ayarlanabilir sapları ise mat ya da çadır gibi kamp malzemelerini harici olarak taşımaya imkan veriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT