The Pin Bag

The Pin Bag

Tarihler: 17 Eylül 2018 Pazartesi ~ 17 Kasım 2018 Cumartesi

Firma: Alexander McQueen

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 17, 2018 ~ Kas 17, 2018

Dünyaca ünlü moda evi Alexander McQueen , Sonbahar Kış 2018 koleksiyonunda yeni The Pin Bag’i tanıtıyor!

Yeni çanta, bu sezon hazır giyim koleksiyonunda görülen katmanlı siluetleri referans alıyor. Deri olarak hazırlanan, zarif çapraz gövdesi ve zincirli omuz askısıyla belirgin üçgen açıklığa sahip olan yeni tasarım hem sofistike hem de klasik bir çizgisiyle lüks tutkunları ile buluşuyor.

The Pin Bag özel olarak hazırlanan Swarovski kristaller ve inciler ile tasarlanmış parıltılı kelebek, böcek veya örümcek şeklide dekoratif mücevherli tokalar ile süslenerek çantaya gösterişli seçenekler sunuyor. Sezonun modasına uygun olarak ağır renkler ile tasarlanmış olan çantanın siyah, koyu cam yeşili, parlak kırmızı, kemik ve tok şehvetli kırmızı seçenekleri ile göz dolduruyor. İkonik olmaya aday yeni model, markanın gotik ve avant-garde çizgisi ile bir araya gelerek gardırobunuzun vazgeçilmez parçası olmayı hedefliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT