Tommy Hilfiger Saatlerinde İkonik Stil

Tommy Hilfiger Saatlerinde İkonik Stil

Alışveriş Alışveriş Rehberi Tommy Hilfiger Saatlerinde İkonik Stil

Tarihler: 08 Ağustos 2018 Çarşamba ~ 08 Ekim 2018 Pazartesi

Firma: Tommy Hilfiger

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 8, 2018 ~ Eki 8, 2018

Saat&Saat’in tek yetkili Türkiye distribütörü olduğu Tommy Hilfiger’ın Sonbahar-Kış 2018 sezonunda global marka yüzü, süper model Hailey Baldwin oldu.

Tommy Hilfiger yeni koleksiyonunda, zarif ve minimal tasarıma sahip metalik gri ve pembe altından oluşan iki tonlu saat modeli kadranındaki parlak mavi tonuyla ilk bakışta kendini fark ettiriyor. Kronograflı maskülen duruşun yanı sıra feminenliğin vurgulandığı 38mm kristal taşlı kasası ve şık paslanmaz çelik bileziği ile göz kamaştırmaya hazır olun. Yeni erkek koleksiyonunda ise ikonik lacivert renginin hakim olduğu erkek saat modelleri metalik gri ve pembe altın ile bütünleşirken, çelik bilezik ve silikon kayış seçeneklerini ile saatseverleri etkisi altına alıyor.

Tommy Hilfiger, Sonbahar-Kış 2018 kadın ve erkek saatleri Saat&Saat mağazalarında ve www.saatvesaat.com.tr’de sizleri bekliyor.

Maurice Lacroix, U-Boat, Versace, SalvatoreFerragamo, Emporio Armani SwissMade, RobertoCavalliby Frank Muller, Greenwich, Emporio Armani, Hugo Boss, Gc, Welder, Cerruti 1881, Michael Kors, ToryBurch, Guess, Fossil, TommyHilfiger, Diesel, Armani Exchange, Marc Jacobs, DKNY, Kate Spade, Skagen, Polo Trophy, Esprit, Wesse, Xonix, gibi dünyanın en büyük marka saatlerinin Türkiye distribütörüSaat&Saat, saatvesaat.com.tr ve tüm seçkin saat mağazalarında…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT