Tommy Hilfiger Sonbahar 2019 Koleksiyonu

Tommy Hilfiger Sonbahar 2019 Koleksiyonu

Alışveriş Alışveriş Rehberi Tommy Hilfiger Sonbahar 2019 Koleksiyonu

Tarihler: 12 Temmuz 2019 Cuma ~ 12 Eylül 2019 Perşembe

Firma: Tommy Hilfiger

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 12, 2019 ~ Eyl 12, 2019

Tommy Hilfiger Sonbahar 2019 Kadın ve Erkek Giyim Koleksiyonu işlevsellikle klasik stillerin bilinçli çatışmasından ilham alıyor ve sürdürülebilirliği kullanışlı unsurlarla birleştiriyor. Tommy Hilfiger Sonbahar 2019 Erkek Giyim Koleksiyonu, TH streç flex malzemeler, Sorona® iplikler ve Re:Down® özellikleri; şişme mont, hafif bomber ceket, kapüşonlu yünlü parka ve kaban gibi zamansız stillerin genelinde kullanılıyor. İkonik Oxford gömlek ve rahat kalıplı chino pantolonlar, dört yönlü streç ve hızlı kuruma gibi özelliklere sahip kumaşların beklenmedik karışımları ile sunuluyor.

Sıcak tutan yünlü kazaklarda Fair Isle veya ekose desenler koleksiyona cesur bir yorum getirirken nötr tonlar ile markanın kırmızı, beyaz ve lacivertten oluşan imza renkleri canlı yeşil ve sarı detaylarla zenginleşiyor. Markanın arşivlerinden esinlenen koleksiyon, rugby tişörtü ve sıfır yaka kazak gibi Tommy Hilfiger imzasını üzerinde taşıyan stillerini altın rengi işlemeli Tommy armalarıyla modernize ediyor. Markanın klasik Amerikan ‘cool’ DNA’sına teknik ve çok yönlü özellikler katan bir Sonbahar 2019 koleksiyonu sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT