Toshiba Satellite P50 Ve P50t Notebook’lar İle Duyularınızı Uyandırın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Toshiba Satellite P50 Ve P50t Notebook’lar İle Duyularınızı Uyandırın

Tarihler: 20 Ağustos 2014 Çarşamba ~ 20 Ekim 2014 Pazartesi

Firma: Toshiba

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 20, 2014 ~ Eki 20, 2014

TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri A.Ş, görsel yaratıcılık alanında çalışan profesyoneller ile multimedya meraklıları için ideal, yeni Satellite P50 ve P50t modellerini tanıttı. Her iki model de, üst düzey bir mobil eğlence deneyimi sunmanın yanı sıra olağanüstü görüntü kalitesi ve gerçeğe en yakın görüntü üretimi sağlıyor.3840 x 2160 4k ekran seçeneği ile P50t modeli Toshiba’nın ilk Ultra HD ekrana sahip notebook’u olarak karşımıza çıkıyor. Satellite P50 modeli ise Full HD (1920 x 1080) alternatifi sunuyor. Satellite P50 ve P50t modelleri en zorlu bilgisayar ihtiyaçlarına yanıt verecek şekilde geliştirildi. Güç ve güzelliğin birleşiminin nadir örneklerinden olan üst düzey P50 ve P50t modelleri, zorlu çoklu-işlemler, medya yaratımı ve oyun uygulamaları için mükemmel çözüm sunuyorlar.

Mükemmel görüntü, optimize edilmiş dokunuş

15.6” (39.6 cm) Ultra HD ekrana sahip P50t modellerindeki, 282 PPI (inç başına piksel) özellikli Full HD ekrandan dört kat daha fazla piksele sahip Ultra HD özelliği sayesinde, çok daha yumuşak görüntüleme ve şaşırtıcı düzeyde net detaylar elde ediliyor. Ekran, çok daha yüksek çözünürlük ve daha geniş görüntüleme açısı sağladığından, fotoğrafçılar, grafik tasarımcılar ve oyun meraklıları diledikleri zaman diledikleri yerde yaratma, gözden geçirme ve oynatma işlemlerini kolayca gerçekleştirerek sıradışı bir profesyonel standardı yakalayabiliyorlar. Her bir Ultra HD ekran tek tek ChromaTuneTM tarafından kalibre ediliyor. Ayrıca gerçeğe en yakın görüntülerin elde edilmesi için tam doğru renk gamı ile doğal renk ifadesi yakalayan Technicolor Renk Sertifikasına sahip. Buna ek olarak kullanıcılar, her bir rengin alanını ayrı ayrı yönetebiliyorlar ve ön yüklemesi yapılmış Toshiba için ChromaTuneTM yazılımı ile ihtiyaçlarına yönelik farklı yazılım uygulamaları yükleyebiliyorlar. Sonuç olarak, ekranda gösterilen herşey tam olarak istendiği gibi üretiliyor ve fotoğrafları veya diğer görüntüleri görüntülerken uyumsuzluk yaşanmıyor.

Ekran özelliklerinin bu üstün birleşimi sayesinde kullanıcılar 10 noktalı sezgisel dokunmatik ekran ile Windows 8.1 üzerinde ve diğer dokunma odaklı uygulamalar üzerinde son derece rahat gezinebiliyorlar. Bu özellikler ise P50t’nin eğlence kapasitesini daha da ileriye taşıyor. Parmak izi önleyici kaplamanın ilave edilmesi ise, ekran üzerinde istenmeyen lekeleri önlüyor ve köşeden köşeye ekran çerçevesiz bir dokunma deneyimi sunuyor. Ayrıca daha iyi yanıt hızı için dokunma hassasiyeti artırıldı.

Saf performans

Satellite P50 ve P50t modellerinin Intel® 4. nesil Core Quad-Core™ i7 işlemcileri, aynı anda çoklu uygulamalar çalışıyor olsa bile en zorlu görevlerin altından kolaylıkla kalkabiliyor. Büyük medya dosyalarını yaratmak ve görüntülemek için ideal P50 ve P50t modellerinin gücü, yumuşak ve kusursuz bir düzenleme ve oyun deneyimi sağlayan AMD® Radeon™R9 M265X grafik işlemci ve 2GB’lık GDDR5 VRAM ile tamamlanıyor.

Tüm bu bileşenler bir araya geldiğinde, bireysel üretkenliği ve eğlenceyi destekleyen üstün bir performans karşımıza çıkıyor. Kullanıcının ihtiyaçlarına bağlı olarak, farklı depolama konfigürasyonları mevcut. 256 GB’a kadar kapasiteli SSD’ler daha hızlı yanıt ve başlangıç süresi arayanlar için ideal. Ayrıca 1 TB’a kadar HDD ile geniş müzik ve film arşivleri depolanabiliyor. Alternatif olarak 1 TB SSHD (katı hal sürücüsü) uygulama yükleme süresini kısaltıyor ve çok geniş bir depolama alanı yaratıyor.

Eğlencedeki deneyiminizi en üst noktaya taşıyın

Tam ve kapsamlı bir taşınabilir medya deneyimi için, tüm modeller müzik, film ve online ortamdan ses yürütme işlemlerinde mükemmelik sağlayan dahili harman/kardon® hoparlörlere sahip. Ayrıca, hoparlörlerin kalitesini tamamlayan ve notebook’un multimedya kapasitesini ileriye taşıyan DTS SoundTM özelliği de bulunuyor. Sleep-and-Music (Uyku Modunda Müzik) fonksiyonu ise, notebook uyku modunda iken bile kullanıcıların dahili hoparlörlerden müzik dinleyebilmelerine imkan veriyor. Üstün ve çok amaçlı bir PC’de küçük detaylar önem kazanıyor. Blu-rayTM BD-RE (XL) sürücü tüm modellerde mevcut. Kullanıcılar HDMI® çıkışı[1] üzerindeki Ultra HD ve 3D desteği sayesinde beğendikleri içeriklerin keyfine büyük televizyon ekranında da tam anlamıyla varabiliyorlar. Tüm bunlara ek olarak, Intel®Kablosuz Ekranın ilave edilmesiyle ve süper-hızlı USB 3.0 girişleri ile kabloya gereksinim olmadan diğer cihazlarla kolayca ve çok hızlı şekilde paylaşılabiliyor.

Parmak ısırtan tasarım

Alüminyum kasası ve krom detayları ile Satellite P50 ve P50t’nin kasası, ekrandaki görüntüler kadar çarpıcı. Şık tasarımı seriyi şehirli trendsetter’lar için ideal hale getiriyor. P50 ve P50t modellerinde çerçevesiz LED arka aydınlatmalı klavyeden geniş clickpad’e kadar tüm detaylar ve her özellik, cihazın hem güçlü hem de taşınabilir olması için kullanışlılık ön planda tutularak tasarlanmış.

Satellite P50 ve P50t modelleri Avrupa’da 2014 yılının ikinci çeyreğinde satışa sunulacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT