Total, Advantage Sahiplerine 40 TL Advantage Nakitpuan Kazandırıyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Total, Advantage Sahiplerine 40 TL Advantage Nakitpuan Kazandırıyor

Tarihler: 05 Haziran 2012 Salı ~ 30 Haziran 2012 Cumartesi

Firma: Total

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 5, 2012 ~ Haz 30, 2012

Akaryakıt sektörünün öncü markalarından Total, Advantage sahipleri için özel olarak hazırladığı kampanya ile kazandırmaya devam ediyor. 1-30 Haziran tarihleri arasında geçerli olan “40 TL Advantage NakitPuan“ kampanyası kapsamında anlaşmalı Total istasyonlarından 3 kere tek seferde 100 TL ve üzeri akaryakıt veya otogaz alımı yapanlar 40 TL Advantage NakitPuan kazanıyor, hem de PuanTotal kazanmaya devam ederek.

Müşteri odaklı hizmet anlayışından ödün vermeyen Total kazandırmaya devam ediyor. Total’in HSBC Advantage işbirliği ile gerçekleştirdiği “40 TL Advantage NakitPuan“ kampanyası 1 Haziran 2012 tarihinde başlayacak ve 30 Haziran 2012 tarihine kadar devam edecek. Tüm Advantage üyesi Total istasyonlarında geçerli olan kampanya kapsamında farklı günlerde 3 kere tek seferde 100 TL ve üzeri akaryakıt veya otogaz alışverişi yapan Advantage sahibi Total müşterileri 40 TL Advantage NakitPuan kazanacak. Total müşterileri aynı zamanda bu alımlarından standart PuanTotal kazanmaya da devam ediyor.

Advantage sahiplerinin “40 TL Advantage NakitPuan” kampanyasıyla kazandıkları NakitPuan’lar 6 Temmuz 2012 tarihinde kartlarına yansıyacak olup 13 Temmuz tarihine kadar Advantage üyesi Total istasyonlarında kullanılmadığı takdirde geçerliliğini yitirecek. Kampanyadan yararlanmak isteyen HSBC Advantage sahiplerinin “TOTAL” yazıp kredi kartının son 6 hanesiyle birlikte sisteme kayıtlı olan cep telefonlarından 0532 444 44 77’e SMS göndererek kayıt olmaları gerekiyor. HalkCard Advantage sahipleri kayıt olmadan kampanyaya katılabilecek.

Ayrıntılı bilgiye www.total.com.tr ve www.hsbc.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT