Tresera’dan Babaları Mutlu Edecek Aksesuarlar

Alışveriş Alışveriş Rehberi Tresera’dan Babaları Mutlu Edecek Aksesuarlar

Tarihler: 15 Haziran 2012 Cuma ~ 17 Haziran 2012 Pazar

Firma: Tresera

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 15, 2012 ~ Haz 17, 2012

Tasarımlarıyla fark yaratan Tresera’nın, erkekler için özel olarak hazırladığı koleksiyonda renkli ve şık bileklikler ön plana çıkıyor. Tarzıyla fark yaratmak isteyenlere çeşitli alternatifler sunan deri detaylı bileklikler Babalar Günü’nde alınabilecek en güzel hediyelerin başında geliyor.

Modern dokunuşlarla şıklığı bir arada sunan aksesuar markası Tresera, erkeklere özel bir koleksiyon hazırladı. Bileklik ve kolyelerden oluşan özel koleksiyonda gökyüzü mavisi, siyah ve kahverengi dikkat çekerken minimal dikişler hoş bir görünüm yaratıyor.

Her bileğe göre ayarlanabilen aksesuarlarda deri detayları göze çarparken beyaz renkli çizgiler estetik görünümleriyle beğeni topluyor. Kendinden emin duruşu olan ve spor tarzı benimseyen erkeklerin beğenerek takacağı aksesuarlar şimdi tüm Tresera mağazalarında!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT