Tullia Jewels’dan Işıldayan Koleksiyon

Tullia Jewels’dan Işıldayan Koleksiyon

Alışveriş Alışveriş Rehberi Tullia Jewels’dan Işıldayan Koleksiyon

Tarihler: 05 Mart 2019 Salı ~ 05 Mayıs 2019 Pazar

Firma: Tullia Jewels

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 5, 2019 ~ May 5, 2019

Minimal tasarımlarıyla kıymetli taşlara hayat veren Tullia Jewels, kendine güvenen kadının ışığını takılara yansıtıyor. İnsan DNA’sından esinlenilerek tasarlanan Helix of Shine koleksiyonu, gündelik hayatında dahi ışıltı saçmaktan vazgeçmeyenler için günün her saatine eşlik edebilecek parçalardan oluşuyor.

Adeta zamana meydan okuyan minimalist takılar....

Zamanla bir takı klasiği haline gelen burgu formunu, kendine has tarzıyla yorumlayan Tullia Jewels, koleksiyonda yer alan küpe, kolye, bileklik ve şahmeranların tamamında yenilikçi çizgisini gözler önüne seriyor. Koleksiyonda yer alan zamansız ve minimal parçalar gücünü insan doğasından ve estetikten alıyor. Pembe ve beyaz altının, safir, yakut ve pırlanta ile ustalıkla harmanlandığı Helix of Shine koleksiyonu, şıklığın tamamlayıcısı oluyor.

Tullia Jewels’ın zamansız tasarımlarına, Beymen İstiyePark, tulliajewels.com ve İstanbul Bebek’te bulunan Showroom’undan ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT