Tüm Öğretmenlere Kaçırılmayacak Yaz İndirimi

Tüm Öğretmenlere Kaçırılmayacak Yaz İndirimi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Tüm Öğretmenlere Kaçırılmayacak Yaz İndirimi

Tarihler: 04 Temmuz 2019 Perşembe ~ 04 Eylül 2019 Çarşamba

Firma: Madame Tussauds

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 4, 2019 ~ Eyl 4, 2019

Merlin Entertainments, başımızın tacı tüm öğretmenlere İstanbul’daki gözde eğlence merkezleri Madame Tussauds, LEGOLAND® Discovery Centre ve SEA LIFE İstanbul’a giriş biletlerinde kaçırılmayacak bir indirim fırsatı sunuyor. Merlin Entertainments’ın Temmuz ayına özel olarak gerçekleştireceği kampanyada, öğretmenlerin gişede kimliklerini ibraz ederek alacakları biletler yüzde 50 indirimli olacak. Üstelik öğretmenlere özel bu indirimden yanında getireceği üç ziyaretçi de faydalanabilecek.

İstanbul’da ailece ya da arkadaşlarıyla eğlenceli vakit geçirmek isteyenlerin gözdesi Merlin Entertainments, temmuz ayında tüm öğretmenlere harika bir indirim fırsatı sunuyor. Öğretmen kartlarını göstererek Madame Tussauds, LEGOLAND® Discovery Centre ve SEA LIFE İstanbul gişelerinde yüzde 50 giriş indirimine sahip olan tüm öğretmenler, üstelik bu fırsattan yanında gelen üç ziyaretçinin de faydalanmasını sağlayacak.

Bünyesinde SEA LIFE, Madame Tussauds ve LEGOLAND® Discovery Centre olmak üzere üç merkez bulunduran Merlin Entertainments, eğlendirirken öğreten anlayışı ile hem çocuklara hem de yetişkinlere keyifli anlar vadediyor. Yılın her anında olduğu gibi yaz aylarında da SEA LIFE’ın okyanus tünelinde binlerce deniz canlısının gizemli dünyasına yakından tanık olabilir; LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul’da yaratıcılığınızın sınırlarını zorlayabilir; Madame Tussauds İstanbul’da hayranı olduğunuz ünlülerle yan yana gelip eğlence dolu anlarınızı fotoğraflarla ölümsüzleştirebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT