Tüm T-Shirtlerde 2.nciye Yüzde 50 İndirim Fırsatı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Tüm T-Shirtlerde 2.nciye Yüzde 50 İndirim Fırsatı

Tarihler: 20 Mart 2013 Çarşamba ~ 20 Mayıs 2013 Pazartesi

Firma: Aeropostale

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 20, 2013 ~ May 20, 2013

Baharın yüzünü göstermeye başladığı bu günlerde, Aéropostale sürpriz kampanyasıyla sizleri baharı hazırlayacak. T-shirt alışverişlerinizde, alacağınız 2.tişörte %50 indirimli sahip olabilirsiniz.

Aéropostale koleksiyonunda yer alan t-shirtler, canlı renkleri, bol çeşitliliği ve birbirinden iddialı baskıları ile dikkat çekiyor. Aéropostale uzun kollu, kısa kollu tüm t-shirt’lerinde yaptığı 2.’ye %50 indirim kampanyası ile, farklı, şık ve bol çeşitli t-shirtlerden isterseniz hem kendinize ve hem de beraberinde sevdiklerinize alabilirsiniz. İsterseniz de sadece kendinize farklı farklı renklerde alarak avantajlı alışveriş yapmanın keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz.

Sezonun en hit parçası olan t-shirtlerde yapılan bu kampanyayı kaçırmamak ve baharın tadını herkesten önce çıkarmak için Aéropostale sizi Kanyon, Buyaka AVM, Aqua Florya AVM, Ankara Armada AVM ve Bodrum Midtown AVM’deki mağazalarına bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT