Turkcell Superonline’dan Babalar Günü’ne Özel Kampanya

Alışveriş Alışveriş Rehberi Turkcell Superonline’dan Babalar Günü’ne Özel Kampanya

Tarihler: 11 Haziran 2012 Pazartesi ~ 17 Haziran 2012 Pazar

Firma: Turkcell

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 11, 2012 ~ Haz 17, 2012

Turkcell Superonline tüm babaların Babalar Günü’nü özel bir kampanyayla kutluyor. Turkcell Superonline’ın resmi facebook sayfasında (www.facebook.com/superonline) düzenlediği kampanyaya katılan her 100. kişi 50 TL değerinde D&R hediye çeki kazanıyor. Kazananlar, hediye çeklerini tüm D&R mağazalarında ve D&R internet sitesinde online alışverişte diledikleri ürünler için kullanabilecekler.

Turkcell Superonline’ın facebook sayfasında '#BenimBabam ...' hashtag’ini tamamlayan katılımcılar, Babalar Günü mesajlarını paylaşarak yarışmaya katılım hakkı kazanacak. 7 gün 24 saat devam edecek olan Turkcell Superonline’ın Babalar Günü Kampanyası, 17 Haziran Babalar Günü gece yarısına kadar sürecek.

Kullanıcılar, Babalar Günü mesajlarını facebook ve twitter'da paylaşabilecekler, arkadaşlarına da bu kampanyayı duyurabilecekler. Turkcell Superonline, Babalar Günü kampanyasında binlerce 50 TL'lik D&R hediye çeki verecek.

Turkcell Superonline Hakkında (www.superonline.net)

Türkiye’nin yenilikçi telekom operatörü Turkcell Superonline, kendi altyapısını kurmak üzere fiber optik yatırımlarına hız kesmeden devam etmektedir. Turkcell Superonline, Türkiye’de evlere kadar 1000 Mbps’ye varan hızlarda internet erişimi sağlayan ilk ve tek telekom operatörüdür. Turkcell Superonline, bireysel ve kurumsal müşterilerine ses, data, genişbant internet erişimi, toplu ses taşıma, kiralık veri hattı, datacenter ve bulut bilişim hizmetleri ile katma değerli servisler sunmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT