U.S. Polo Assn.’Den Bayram İndirimi

Alışveriş Alışveriş Rehberi U.S. Polo Assn.’Den Bayram İndirimi

Tarihler: 24 Temmuz 2014 Perşembe ~ 24 Eylül 2014 Çarşamba

Firma: U.S.Polo Assn.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 24, 2014 ~ Eyl 24, 2014

Polo sporundan ilham alarak spor şıklığa yeni bir boyut kazandıran U.S. Polo Assn.’de bayram indirimi başladı. Yazın en gözde parçalarını bir araya getiren U.S. Polo Assn.’de kadın t-shirt’leri 39,95, erkek t-shirt’leri 59,95 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Polo sporundan aldığı ilhamı şehirli bir yaklaşımla yorumlayan U.S. Polo Assn.’de bayrama özel indirim başladı. Rahatlık ve şıklığı bir arada sunan U.S. Polo Assn., bayram boyunca stiliyle dikkat çekmek isteyenleri mağazalarına bekliyor.

U.S. Polo Assn.’de kadınlar için günlük baskılı tişörtlerden şık elbiselere, farklı boy seçeneklerinde eteklerden rengarenk incecik pantolonlara, ayakkabılardan denim seçeneklere kadar geniş bir ürün gamı bulunuyor. U.S. Polo Assn.’nin bayram indiriminde t-shirt’ler 39,95, gömlekler 79,95, pantolonlar 79,95, ayakkabılar 69,95 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

U.S. Polo Assn. stil sahibi erkekler için de keten gömleklerden incecik pantolonlara, sportif baskılı tişörtlerden denim pantolonlara ve bermudalara farklı seçenekleri bir araya getiriyor. Bayrama özel U.S. Polo Assn. t-shirt’lerin fiyatları 59,95, gömleklerin 89,95, pantolonların 79,95, ayakkabıların ise 69,95 TL’den başlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT