U.S. Polo Ayakkabılar ile Yeni Sezonda Zamansız Şıklık

U.S. Polo Ayakkabılar ile Yeni Sezonda Zamansız Şıklık

Alışveriş Alışveriş Rehberi U.S. Polo Ayakkabılar ile Yeni Sezonda Zamansız Şıklık

Tarihler: 30 Mart 2021 Salı ~ 30 Mayıs 2021 Pazar

Firma: FLO

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 30, 2021 ~ May 30, 2021

Sade, zamansız ve unutulmaz tasarımlarıyla akıllarda kalan U.S. Polo, yeni sezonda da erkek spor ayakkabı modelleriyle adından söz ettirecek. Kendine has, klasik, stil sahibi dokunuşlarıyla moda trendlerini yakından takip eden erkeklerin favorisi U.S. Polo’nun yeni sezondaki ayakkabılarına FLO ayrıcalığıyla ulaşın.

Şıklığıyla göz dolduran, sağladığı eşsiz konforla da sıklıkla tercih edilen casual stilin bir numaralı adresi U.S. Polo; yeni sezona iddialı erkek koleksiyonuyla giriş yaptı. Üstelik, U.S. Polo’nun yeni sezondaki birbirinden iddialı ürünlerine FLO avantajlarıyla ulaşmak çok kolay! Yeni sezondaki U.S. Polo erkek spor ayakkabı tasarımları, sade modelleriyle olduğu kadar, renkli dizaynlarıyla da dikkat çekiyor. Her kombine eşsiz bir dokunuş yapan modeller, modern ve bakımlı erkeklerin stilini yansıtıyor.

Günlük sportif kıyafetlerden, ofis şıklığını tamamlayan takımlara ve kanvas pantolonlara kadar her kıyafetle uyum yakalan U.S. Polo ayakkabılar bu sezonda da gardıropların vazgeçilmezi olacak! Rahat taban yapısıyla, gün boyu ayağınızın rahat etmesini sağlayan modeller; siyah, gri, lacivert gibi renkleriyle elegan bir stil oluşturuyor.

Modayı tutkusu haline getirmiş, özgüvenli erkeklerin hem şık hem de sportif görünümünü tamamlayan U.S. Polo, yürüyüş yaparken ve tüm diğer spor aktivitelerinde de tercih ediliyor. FLO’nun geniş ürün ve marka seçenekleri arasında yer alan ve daima trend olan U.S. Polo erkek ayakkabı modelleri, her yaştan erkeğin bu sezonda da favorisi olacak!

Siz de U.S. Polo’nun yeni sezon erkek ayakkabılarını daha yakından görebilmek için FLO mağazalarını ve www.flo.com.tr ‘yi ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT