Üçgen Peynirin Adı, Vazgeçilmez Tadı

Üçgen Peynirin Adı, Vazgeçilmez Tadı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Üçgen Peynirin Adı, Vazgeçilmez Tadı

Tarihler: 09 Şubat 2016 Salı ~ 09 Nisan 2016 Cumartesi

Firma: Karper

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 9, 2016 ~ Nis 9, 2016

Eşsiz lezzetiyle 50 senedir Türkiye’nin vazgeçilemeyen peyniri KARPER, şimdi yeni ambalajlarıyla öğünlerinize sağlık ve lezzet katıyor. Klasikleşmiş üçgen peynirlerinin yanı sıra 160gr ve 300gr bardak paketleriyle krem peynir lezzetini her ortama taşıyan KARPER, onlu dilimler şeklindeki sade ve cheddar çeşitleriyle de lezzetli atıştırmalıklar için ideal seçenekler sunuyor.

50 yıldır değişmeyen lezzeti ve üçgen şekliyle bir klasik haline gelen KARPER, farklı formlarda ve yeni ambalajlarında sunduğu seçeneklerle güne lezzetli bir başlangıç yapmanızı sağlıyor. Altın renkli ambalajıyla bilinen KARPER üçgen peynir; sade ve biberli çeşitleriyle, kahvaltılarda simit ve çayın en yakın arkadaşı, özellikle ofis kahvaltıları ve atıştırmalıklarının vazgeçilmezi. KARPER Peynir’in bardak formu tüm aile bireylerinin beğenisini toplayan bir lezzet şöleni vaat ediyor, pratik eritme peynir dilimlerinden oluşan paketler ise sandviç ve hamburger keyfini daha lezzetli hale getiriyor.

Bel Grup tecrübesiyle, yıllardır aynı özenle seçilen, leziz peynirlerin eritilmesiyle üretilen KARPER, ISO Kalite ve Gıda Güvenliği Standartları garantisiyle tüketiciyle buluşuyor. Yöresel Türk peynirlerinin eşsiz harmanı KARPER, 50 senedir sunduğu üçgen peynirlerinin yanı sıra yenilikçi bardak ambalajları ve pratik dilimli peynirlerini de 7’den 70’e herkesin beğenisine sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT