Ülker Golf, Bravo Gold Junior, Daha Bol Malzeme ve Lezzet Sunuyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Ülker Golf, Bravo Gold Junior, Daha Bol Malzeme ve Lezzet Sunuyor

Tarihler: 24 Ağustos 2012 Cuma ~ 24 Ekim 2012 Çarşamba

Firma: Ülker

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 24, 2012 ~ Eki 24, 2012

Bravo Gold Junior’la evinizden çeşit çeşit lezzet eksik olmasın.

Ülker Golf’ün yeni ürünü Bravo Gold Junior ile evlerden çeşit çeşit lezzet eksik olmayacak. Üç farklı Bravo lezzetini tek bir pakette toplayan ve daha bol malzemeyi sevenlere özel olarak hazırlanan Bravo Gold Junior, 6’lı pakette satılıyor.

Üç farklı Bravo lezzetini bir arada sunan Bravo Gold Junior, ben dondurmamı bol malzemeli severim diyenler için üretildi. Bravo Gold Junior, paketlerinde yer alan bol çikolota - bol meyve, bol çikolata - bol antep fıstığı ve bol beyaz çikolata – bol meyve çeşitlerinin her ısırıkta ağızda bıraktığı benzersiz ve doygun lezzetle dondurma severlerin vazgeçilmezleri arasındaki yerini alacak.

İçerisinde üç farklı Bravo lezzetini 2’şer adet bulunduran Bravo Gold Junior paketleri, 9.49 TL fiyatıyla tüm Ülker Golf noktalarında satışa sunuluyor.

Bravo Gold Junior paketi için özel olarak üretilen beyaz çikolatalı – meyveli Bravo lezzeti ise Ülker Golf’ ün dondurma severlere en büyük sürprizi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT