Under Armour Golf Keyfinize Şıklık ve Rahatlık Katıyor

Under Armour Golf Keyfinize Şıklık ve Rahatlık Katıyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Under Armour Golf Keyfinize Şıklık ve Rahatlık Katıyor

Tarihler: 16 Ekim 2017 Pazartesi ~ 16 Aralık 2017 Cumartesi

Firma: Under Armour Golf

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 16, 2017 ~ Ara 16, 2017

Dünyanın önde gelen performans spor giyim, ayakkabı ve aksesuar markası Under Armour, golf stilinizi tamamlıyor

Global performans spor giyim ve aksesuar markası Under Armour, golf ürünleriyle şıklığı ve rahatlığı golf sahalarına taşıyor.

Hafif, çabuk kuruyan ve sizi serin tutacak Erkek UA Match Play Golf Pantolonuyla oyununuza rahatlıkla odaklanabilir veya sıcak havalarda Erkek UA Match Play Tekstüre Şortu tercih edebilirsiniz. Seçiminizi yaptıktan sonra şıklığınızı Erkek UA Örgülü Kemer ile tamamlayabilirsiniz.

Golf için farklı polo tişört alternatiflerini de bir arada sunan Under Armour, kombinlerinizi tamamlamanız için ise Erkek UA CoolSwitch Golf Eldivenini, Erkek UA 3" Performans Bileklikleri, Erkek UA Storm Golf Balıkçı Şapkasını* ve Erkek UA Tempo Hybrid Golf Ayakkabısını* öneriyor.

Under Armour golf ürünleri ile ilgili daha fazla bilgi almak için http://www.underarmour.com.tr’yi ziyaret edebilir, @underarmourturkey Instagram hesabını ve Facebook sayfası Under Armour Turkey’i takip edebilirsiniz.

Under Armour Hakkında
Under Armour, 1996 yılında Amerikalı futbolcu Kevin Plank tarafından kurulan, dünyada öncü spor giyim, performans ve aksesuar markasıdır. Tüm sporculara yönelik performans artıran ürünler geliştiren marka, inovatif bir anlayışla ürettiği geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Uzakdoğu ve Afrika pazarlarındaki yatırımları ile yurt dışı pazarlarda hızlı büyümesini sürdüren Under Armour, Türkiye’de Doğuş Perakende Grubu çatısı altında faaliyet göstermektedir. Şu an Türkiye’de 19 mağazası bulunan ve online satış üzerinden de spor tutkunlarıyla buluşan Under Armour, yıl sonuna kadar 20 mağazaya ulaşmayı hedeflemektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT