Under Armour Kış Aylarında da Spor Tutkunlarının Yanında

Under Armour Kış Aylarında da Spor Tutkunlarının Yanında

Alışveriş Alışveriş Rehberi Under Armour Kış Aylarında da Spor Tutkunlarının Yanında

Tarihler: 20 Kasım 2018 Salı ~ 20 Ocak 2019 Pazar

Firma: Under Armour

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 20, 2018 ~ Oca 20, 2019

Rahat ve konforlu ürünleriyle spor tutkunlarının beğenisini kazanan Under Armour, kışlık ürünleriyle hava şartlarına meydan okuyor.

Global performans spor giyim ve aksesuar markası Under Armour, kış aylarını hava şartlarına uygun özel ürünleriyle karşılıyor. Pantolondan ayakkabıya, monttan eşofman altına varan ürün çeşitliliğinin yanı sıra ürünlerin su geçirmeme, suya dayanıklılık ve hızlı kuruma gibi özellikleri spor tutkunları tarafından beğeni topluyor.

Under Armour’ın soğuk havada yapılan antrenmanlarda tercih edilen ürünü ColdGear Reactor Exert Mont, yalıtım özelliği sayesinde hareket ederken serinlik sağlıyor. Kadın UA Verge 2.0 Low GORE-TEX, nefes alabilen ve %100 su geçirmez yapısıyla kışın zorlu şartlarının üstesinden geliyor. Kadın UA Verge 2.0 Mid GORE-TEX’in ESS kaya plakası ise dış etkenlerden korunmayı üst seviyelere çıkarıyor ve dengeyi artırıyor.

Erkek UA Infil Hike GORE-TEX Doğa Yürüyüşü Botu, Under Armour’ın ileri teknolojide farkını ortaya koyan ürünleri arasında yer alıyor. Nefes alabilen kaplamasının yanı sıra ürünün %100 su geçirmez özelliği ve teri dışarı atabilen yapısı kış aylarının favori ürünlerinden olmasını sağlıyor. Erkek UA Storm GORE-TEX Paclite Pantolon, %100 su, rüzgar geçirmez yapısı ve hafifliğiyle hareket özgürlüğünü artırıyor. Golf oynayanların performansını artıran üründe 2 katman kumaş kaplamanın dış kısmı dayanıklı ve pürüzsüzlüğüyle, iç kısmı ise yumuşaklığıyla öne çıkıyor. Erkek UA Roam Paclite Mont ise hafif ve su geçirmez özelliğinin yanı sıra montun tamamının kendi cebine toplanabilmesiyle beğeni topluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT