Under Armour’dan 23 Nisan’a Özel İndirim Kampanyası

Under Armour’dan 23 Nisan’a Özel İndirim Kampanyası

Alışveriş Alışveriş Rehberi Under Armour’dan 23 Nisan’a Özel İndirim Kampanyası

Tarihler: 09 Nisan 2018 Pazartesi ~ 09 Haziran 2018 Cumartesi

Firma: Under Armour

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 9, 2018 ~ Haz 9, 2018

Global performans spor giyim ve aksesuar markası Under Armour, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel, %23 oranında indirim fırsatı sunuyor.

İleri teknoloji kullanılarak üretilen ürünleri ve tasarımlarıyla spor tutkunlarının beğenisini kazanan Under Armour, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel olarak düzenleyeceği kampanyayla çocukları sevindirmeye hazırlanıyor.

20-23 Nisan tarihleri arasında www.underarmour.com.tr adresinde geçerli olacak kampanya kapsamında seçili çocuk ürünlerinde %23 indirim uygulanacak. Tişörtten sırt çantasına, ayakkabıdan tayta kadar birçok üründe geçerli olacak kampanya, çocukların bayramına renk katacak.

Erkek çocuklar için tasarlanmış UA Baseline Kısa Kollu Kapüşonlu Üst, pürüzsüz, hafif ve hızlı kuruyan kumaşı sayesinde rahatlık sağlarken, koku giderme teknolojisi kokuya neden olan mikropların üremesini engelliyor. Kız çocuklar için üretilen Kız Çocuk UA Finale Kapüşonlu Üst ise bol kesimiyle ve 4 yöne esneyen yapısıyla her açıdan mükemmel hareket kabiliyeti sunuyor. Teri uzaklaştıran malzeme ile tasarlanan ürün, Charged Cotton teknolojisiyle pamuk rahatlığı veriyor.

Ayakkabı konusundaki uzmanlığıyla fark yaratan Under Armour, kız çocuklar için tasarladığı UA Infinity ile spor yapmak isteyenlere tam konfor ve rahatlık sağlıyor. Patik yapısı sayesinde ayağı çorap gibi sıkıca saran ayakkabı, dış topuk dolgusuyla dengeyi artırıyor. Kampanyaya dahil olan bir başka ürün ise UA Change-Up Sırt Çantası. Yenilikçi yapısı sayesinde döndürülerek iki taraflı kullanılabilen çanta, geniş iç hacmiyle de birçok eşyayı kolayca alabiliyor.

Under Armour’ın yeni ürünleri hakkında daha fazla bilgi için http://www.underarmour.com.tr’yi ziyaret edebilir, Instagram @underarmourturkey hesabını ve Facebook sayfası Under Armour Turkey’i takip edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT