Unicorn Temalı Koleksiyon

Unicorn Temalı Koleksiyon

Alışveriş Alışveriş Rehberi Unicorn Temalı Koleksiyon

Tarihler: 11 Temmuz 2019 Perşembe ~ 11 Eylül 2019 Çarşamba

Firma: LC Waikiki

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 11, 2019 ~ Eyl 11, 2019

LC Waikiki saflığın ve masumiyetin simgesi unicorn’u koleksiyonuna taşıdı. Son zamanlarda her yaş grubunun sevgisini kazanan unicorn çocukların olmazsa olmaz desenleri arasında yerini alıyor. LC Waikiki kıyafetten aksesuara kadar birçok ürününde unicorn temasını işledi.

LC Waikiki, çocukların son dönemlerde beğenisini kazanan unicorn’dan esinlenerek özel bir koleksiyon hazırladı. Çocuklar ister uykuda ister gün içinde sokakta ya da özel bir kutlamada, günün her saatinde unicorn desenlerinin yer aldığı tasarımlarla keyifli anılar biriktirecek.

LC Waikiki’nin unicorn temalı özel koleksiyonu tütü eteklerden rengarenk taytlara, şık desenli tişörtlerden elbiselere uzanıyor. Kombinlerin tamamlayıcısı çanta, ayakkabı ve şapkalarda da unicorn desenleri öne çıkıyor.

Evini unicorn saflığıyla dekore etmek isteyenleri de unutmayan LC Waikiki, yastık, eşya düzenleyici, havlu gibi ev tekstilinin yanı sıra bardak, suluk ve pelüş oyuncak seçeneklerini de LCW Home ile müşterilerinin beğenisine sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT