Ünlü İspanyol Markası Women Secret Türkiye’de

Alışveriş Alışveriş Rehberi Ünlü İspanyol Markası Women Secret Türkiye’de

Tarihler: 22 Ekim 2012 Pazartesi ~ 22 Aralık 2012 Cumartesi

Firma: Women Secret

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 22, 2012 ~ Ara 22, 2012

Dünyanın 44 ülkesinde 430 mağazası bulunan women’secret, Unifor Group ile Türkiye’ye geldi. Kadınlar için iç giyimden uyku grubu ve ev giyimine, plajdan spor ürünlerine kadar yüzlerce tasarımı bulunan w’s ilk olarak Aqua Park Florya ve Marmara Park Beylikdüzü Alışveriş Merkezi’nde açıldı. Bu sezona w’shape ürünlerle damgasını vurmaya hazırlanan w’s, Grenadine, Melrose, Ashley, Nudes, Flinstones, Olivia ve Tinkerbell gibi serileriyle de kadınlara sonbahara özel koleksiyonlar sunuyor. Erkek koleksiyonu da bulunan marka yakın zamanda bir çok alışveriş merkezinde yeni mağazalar açmaya hazırlanıyor.

İspanyol Cortefiel Group’un kurduğu ve ilk mağazasının 1992 yılında açan şuanda ise 44 ülkede 430 mağazası olan women’secret Türkiye’ye geldi. Sadece kadın tasarımcıların kadınlara özel hazırladığı ve bu özelliği ile tek olan w’s’’nin koleksiyonlarda iç giyim, pijama, ev giyim, spor, plaj gibi bir kadının günlük yaşamının vazgeçilmez ürünleri bulunuyor.

Çağdaş kadının tercih ettiği bir iç giyim ve uyku giyim markası olarak kendini ispatlayan women’secret erkekler için de özel bir koleksiyon sunuyor. 15 günde bir yeni koleksiyonları tüketicisine ulaştıran dinamik bir marka olan w’s ’de beden şekillendiren ve büyük ilgi gören w’shape serisinin yanı sıra, Grenadine, Melrose, Ashley, Nudes, Flinstones, Olivia ve Tinkerbell gibi özel seriler de yer alıyor... İç çamaşırlarında da günlükten hamileye, seksiden sporcuya kadar özel ürün grupları bulunan w’s yaşamınızın her anında yanınızda olmaya hazırlanıyor.

İlk olarak Aqua Park Florya ve Marmara Park Beylikdüzü Alışveriş Merkezi’nde mağazalarını açan women’secret, mağazalarına yakın zamanda yenilerini de ekleyecek.

women’secret Koleksiyonlar

GREDINE by women’secret
Bu koleksiyon nar hasatı döneminde mağazalara ulaşacak şekilde, bu etkiliyici meyvenin karakteristlik renkleri olan mor, mavi, pembe ve kırmızımsı ile hazırlandı. Bu tonlar ve değişik baskılarla yaratılan bu özel koleksiyon kadınsı bir nostaljik ruh ile yumuşak ve nefes alabilen viskos ve pamuk malzemelerle hazırlandı. Minik gizemleriyle yeni sezona merhaba demenin nazik ve orjinal yolu GREDINE by Women Secret olacak.

MELROSE by women’secret
Dostluk ve etkilenme duygularının yeniden birleşmesinden ilham alan sonbahar koleksiyonu hardal sarısı ve haki yoğunluğu ile taş tonların yumuşaklığının tezatından oluşuyor. Kumaşlar çiçek, yıldız veya hayvan desenlerinin olduğu yumuşak baskılar ile hazırlandı. Giysiler özel desenlerin yanı sıra romantik, feminen dokunuş vermek dantel ve kenar ayrıntıları ile tamamlandı. Bu orjinal desenli duygusal ve hoş koleksiyon sayesinde hem gece veya gündüz zaman kendinizi iyi hissedebilirsiniz.

ASHLEY by women’secret
Yoğun bir yazdan sonra, Ashley’in yumuşak tonları için size iyi gelecek. Çiçek, çizgili ve puantiyeli baskılarıyla tamamlanan kırmızı ve kızıl tonları, mavi, grl ve toprak tonları size renkli ve kaygısız ruhunuzdan vazgeçmeden tazelik getirecek. Sonbaharda çiçek tarlalarından esinlenen Ashley by women’secret sonbaharda havadaki ilk değişiklik dönemi için kadınsı ve rahat bir koleksiyon.

NUDES by women’secret
Yeni sezon için bizim zarif önerimiz NUDES by women’secret. İsmi gibi çıplaklığı barındıran, makyaj tonları yanı sıra, çiçek baskılar ve ince kenarları ile dikkat çekiyor. Yumuşak ve düz kumaşlar kalite ve zarif bir koleksiyon için klasik desenler ile tamamlandı. Koleksiyonda sabahlık, uzun pijama ve geceliklerin yanı sıra özel seçilmiş korseler ve aksesuarları bulunmaktadır.

Olivia by women’secret
Dikkat Temel Reisler! Bu sonbaharda Olivia’ın denizci dokunuşu ve benzersiz kişiliğine eşlik eden macera ruhu ile hayatımıza geri dönüyor. Olivia kırmızı, lacivert ve beyaz gibi cesur renklerin korkusuz çizgiler, puantiyeler, çiçekler ve grafik tasarımları ile tamamlandığı bir koleksiyon. Olivia’nın konforlu iç çamaşırı koleksiyonunun yanı sıra eğlenceli koton iç çamaşır setleri ve yaz meltemlerini anımsatacak çanta ve özel kitleri bulunmaktadır.

TINKERBELL by women’secret
Bu sezon, afacan Tinkerbell büyü ve peri tozu ile gelip soğuklarla yüzleşmemiz için bizi sarıp sarmalar. Bu koleksiyon, küçük peri tarafından öne çıkarılan soluk pembe, gri tonları ve açık sarılar gibi yumuşak renklerle dolu. Bu tonları ile keyifli ve uzun pamuklu pijamalar, eğlenceli korseler ve güzel aksesuarları sizi rüyalarınızda Neverland’in tatlı ve sihirli dünyasına davet ediyor.

FLINTSTONES by women’secret
Çakmaktaş’lar koleksiyonu ile ilkel ruhunuzu geri getirebilirsiniz. Wilma, Betty ve Çakıl bize turkuaz, hardal sarısı ve kırmızı gibi renklerin Retro tonlarındaki kumaşlarını farklı hayvanlarının desenlerinden hazırlanan baskıları getiriyor. Kadınsı ve eğlenceli kıyafetlerin tümü pamuklu kumaştan hazırlandı. Koleksiyon şortlar, geniş desenli pijamalar, pantolanlarla tamamlamak için gömlek elbiseler ve tişörtlerin yanı sıra farklı desenli sütyen ve külotlar içerir. Merak etmeyin hiç bir ürünün aksesuarı taş değil ama oldukça rahat terlikler ve makyaj çantaları da var. Size kalan tek şey "Yabadabadoo!" demek!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT