Unutulmaz bir Babalar Günü Hediyesi…

Unutulmaz bir Babalar Günü Hediyesi…

Alışveriş Alışveriş Rehberi Unutulmaz bir Babalar Günü Hediyesi…

Tarihler: 11 Haziran 2019 Salı ~ 16 Haziran 2019 Pazar

Firma: Nespresso

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 11, 2019 ~ Haz 16, 2019

Nespresso, 10 - 16 Haziran tarihleri arasında birbirinden şık ve tasarım harikası aksesuarları Babalar Günü’ne özel %20 indirimle sunuyor. Ayrıca, teknoloji ile minimal estetiği birleştiren Nespresso kahve makinelerinden birini alanlara ise 2 adet Nespresso Touch Fincan hediye ediliyor.

Nespresso, gurme kahve keyfi için özel tasarladığı aksesuar ve makineleri ile kahve tutkunu babanızı mutlu edecek hediye alternatifleri sunuyor.

Nespresso’nun Babalar Günü’ne özel Aeroccino dahil tüm aksesuarlarda geçerli indirim kampanyası ile babanıza unutulmaz kahve anları yaşatabilirsiniz. Kahvelerin aromalarını ve sıcaklığını korumak için özel tasarlanan Nespresso Aksesuar Koleksiyonu’ndan babanızın zevkine hitap edecek birini seçerek, kahve keyfini keyifli bir ritüele dönüştürebilirsiniz.

Kullanım kolaylığı, minimalist estetiği ve benzersiz gurme kahve kalitesini her defasında mükemmel fincanı yaratmak için bir araya getiren Nespresso kahve makinelerinden birini babanıza hediye ederek, birlikte paylaştığınız kahve anlarını unutulmaz kılabilirsiniz. İleri teknoloji yeniliklerine sahip Nespresso kahve makinelerinden birini alanlara, modern tasarımı ile dikkat çeken 2 adet Nespresso Touch Fincan da hediye…

Babanızı şımartmak için bu özel hediyeleri; Nespresso Nişantaşı, Suadiye, Zorlu Center, Akasya AVM, Kanyon ve İstinye Park Boutique’lerden, www.buynespresso.com ve Nespresso Club 444 1 576 Çağrı Merkezi üzerinden satın alabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT