Unutulmaz Bir Sevgililer Günü İçin Aşk Dolu Hediyeler

Unutulmaz Bir Sevgililer Günü İçin Aşk Dolu Hediyeler

Alışveriş Alışveriş Rehberi Unutulmaz Bir Sevgililer Günü İçin Aşk Dolu Hediyeler

Tarihler: 04 Şubat 2020 Salı ~ 04 Nisan 2020 Cumartesi

Firma: Boyner

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 4, 2020 ~ Nis 4, 2020

Hediye alışverişi dendiğinde akla gelen ilk destinasyonlardan biri olan Boyner, Sevgililer Günü'nde erkeklerin sevgilileri için tercih edebileceği pek çok hediye seçeneğini bir araya getiriyor. Sevgiliniz ister stiline düşkün ister sportif biri olsun, aradığınız tüm seçenekler moda dünyasının en son trendleri ile Boyner’de yer alıyor.

Aşkın rengi kırmızı damgasını vuruyor
Aşkın rengi kırmızı Boyner’de reyonlara damgasını vuruyor. Kırmızı renkli farklı kesimlere ve tasarımlara sahip bluzlar, tulumlar, şişme montlar, elbiseler, pantolonlar dikkat çekiyor. 2020 moda trendlerini müşterileri ile buluşturan Boyner'de Sevgililer Günü'nün rengi olan kırmızının yanı sıra bu yılın rengi olan klasik mavi ve kışa eğlence katan neon renkler ile tasarlanan seçenekler de yer alıyor. Ayrıca son dönemde öne çıkan baskılı kazaklar ve sweatshirtler farklı beğenilere hitap eden seçenekleri ile sunuluyor. Bu yılın trendi olan deri pantolonların yanı sıra daha klasikleşmiş modeller de öne çıkıyor.

Mutluluk garantili hediyeler: Çanta, cüzdan ya da sneaker…
Çantalar, Sevgililer Günü’nün vazgeçilmez hediye seçenekleri arasında yer alıyor. “Shopper”, “postacı”, “torba” ya da “spor” tarzda çantaların yanı sıra ünlü markalardan şık cüzdanlar kadınları mutlu edecek hediye alternatifleri olarak dikkat çekiyor. Ayakkabılarda ise son derece şık modellerin yanı sıra hem iş hayatı stilinde hem de sokak modasında farklı kombinleri tamamlayan sneakerlar, favori seçenekler arasında yer alıyor.

Gönülleri fetheden büyüleyici parfümler
Boyner, Sevgililer Günü'nde sevgilisinin gönlünü fethetmek isteyen erkeklere dünyaca ünlü markaların ürünlerinden oluşan muhteşem kozmetik ve parfüm koleksiyonunu öneriyor. Baş döndürücü, büyüleyici kokuları ile parfüm seçeneklerinin yanı sıra parfüm ve vücut losyonundan oluşan ikili özel ikili setler unutulmayacak hediye seçenekleri arasında yer alıyor. Bakımına düşkün kadınlara hitap edecek cilt bakım ve makyaj setleri de en popüler hediyelerin başında geliyor.

Boyner, bir aksesuarla sevdiğini mutlu etmek isteyenlere de ışıl ışıl kolyeler, küpeler, yüzükler ve bileklerin yanı sıra kombinlerin vazgeçilmez tamamlayıcısı saat seçeneklerini sunuyor.

Boyner, Sevgililer Günü’nü özel bir hediye ile unutulmaz kılmak isteyenleri mağazalarına ve Boyner web sitesine davet ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT