Unutulmaz Karne Hediyeleri D&R’da

Unutulmaz Karne Hediyeleri D&R’da

Alışveriş Alışveriş Rehberi Unutulmaz Karne Hediyeleri D&R’da

Tarihler: 31 Mayıs 2018 Perşembe ~ 30 Temmuz 2018 Pazartesi

Firma: D&R

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 31, 2018 ~ Tem 30, 2018

D&R birbirinden farklı ve geniş ürün yelpazesiyle öğrencilere unutulmayacak bir karne mutluluğu yaşatacak

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte 2017-2018 eğitim ve öğretim dönemi bitiyor, öğrencilerin tatil günleri başlıyor. Bir eğitim ve öğretim yılını daha geride bırakan öğrenciler, yıl boyu gösterdikleri performansın sonucu olan karnelerine kavuşuyorlar. Çocuklara karne hediyesi sevincini yaşatmak için D&R mağazalarında biribirinden farklı ve özel ürünlere göz atmayı sakın unutmayın.

Kültür-sanat ve eğlence dünyası D&R’da yer alan farklı yaş gruplarına göre oyunlar, özel hazırlanmış eğlenceli ve öğretici eğitim setleri, en sevilen yazarların kitapları gibi hediye seçenekleriyle çocuklarınıza unutulmaz bir tatil yaşatabilirsiniz. Okul öncesi eğitimi alan çocuklara karne hediyesi olarak ise puzzle, lego gibi oyuncaklar, kişisel gelişime olumlu katkı sağlayacak ürünler tercih edebilirsiniz.

Bu yaz çocuğunuzla birlikte hem en özel anlarınızı ölümsüzleştirmek hem de doyasıya eğlenmek için polariod güzel bir karne hediyesi tercihi olarak D&R mağazalarında sizleri bekliyor olacak.

Oyun sever minikler için; üç boyutlu puzzlelar, Startech dartlar,oyun topları, öğretici geliştirici eğlenceli oyun robotları Jimu ve Alfa Robotlar, Eğer çocuğunuz bir kitap kurduysa; birbirinden renkli ve merak uyandırıcı kitaplar, Teknoloji meraklıları için; eğitici konuşan robotlar, Voit scooterbat’ler, oyun konsolları, Spor tutkunları için; Startech badminton setler ve snakeboardlar gibi alternatif hediye seçenekleriyle de çocuklarınıza unutulmaz bir karne mutluluğu yaşatabilirsiniz.

D&R'ın geniş ürün yelpazesi içerisinden farklı hobilere, ihtiyaçlara hitap edecek her şeyi ve mutlu edebilecek en güzel hediyeleri , D&R mağazalarında ve www.dr.com.tradresinde bulabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT