Uzaktan Çalışırken Üretkenliği ve Konforu Arttıran Teknolojik Ürünler

Uzaktan Çalışırken Üretkenliği ve Konforu Arttıran Teknolojik Ürünler

Alışveriş Alışveriş Rehberi Uzaktan Çalışırken Üretkenliği ve Konforu Arttıran Teknolojik Ürünler

Tarihler: 04 Nisan 2021 Pazar ~ 04 Haziran 2021 Cuma

Firma: Logitech

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 4, 2021 ~ Haz 4, 2021

Logitech C922 ve BRIO 4K Kamera

Uzaktan çalışmanın en büyük zorluklarından biri doğru ürünlerle evde bir ofis ortamı kurmak olsa da istenen masa düzeni ve gerekli teknolojik ekipmanları sağladıktan sonra ofisteki konfora kavuşmak aslında son derece kolay. Evlerde ofise dönüştürecek özel bir alan veya oda olmasa bile; bir masa, sandalye, bilgisayar, mouse, klavye ve yeni normalin olmazsa olmazı kamera ile verimli bir ortam sağlamak mümkün.

Özellikle pandemi döneminde kalabalık yüz yüze toplantıların yerini alan online toplantılar, evde geçirilen vakit arttıkça YouTube’a artan ilgi ve hatta eğitimin online olması gibi pek çok farklı alanda kaliteli bir harici kamera temel ihtiyaç haline geldi. Logitech’in kendi alanlarında en iyi iki web kamerası; Logitech BRIO 4K Stream Edition ile Logitech C922 Pro Stream bu ihtiyaçları karşılamak için geliştirildi.

Logitech BRIO 4K Stream Edition
Özellikle yayıncılar ve canlı video bağlantıları yapan profesyonellerin tercihi Logitech BRIO 4K Stream Edition web kamerası, 4K video kaydedebilmesi ve HDR desteği ile kendi alanında benzeri olmayan bir deneyim sunuyor. Yeni Ultra HD kamera 1080p çözünürlükte, adeta gerçek hayattaymış gibi, saniyede 60 kare (FPS) video kaydı yapabiliyor. Böylece en ufak yüz mimikleri dahi net bir şekilde videolara aktarılıyor. Parlaklıktaki değişikliklere otomatik uyum sağlayarak arkadan ışık geldiğinde oluşan karanlık görüntüyü engelliyor, HDR sayesinde loş ışıkta bile renkleri canlı ve doğru gösteriyor. Ayrıca nereden yayın yapılırsa yapılsın, profesyonel bir görüntü için Logitech tarafından geliştirilen Capture uygulaması sayesinde arka plan değişikliklerinden detaylı görüntü ayarlarına kadar pek çok temel düzenlemenin yapılmasına izin veriyor.

Logitech C922 Pro Stream
C922 Pro ise yalnızca YouTube veya Twitch kanalı için video çekenlere değil, iyi bir web kamerası isteyen herkese hitap ediyor. İnternet üzerinden adeta gerçek hayattaymış gibi yayın yapılabilmesini sağlayan C922 Pro Stream, HD 1080p kalitesinde yayınlara ve pürüzsüz ses kaydına imkân tanıyor. Kutu içerisinden çıkan masaüstü tripod ile yayının en iyi açıdan yapılabilmesini sağlıyor. Akıllı şekil tanıma özelliğine sahip C922 Pro Stream, dinamik arka plan yedeklemesiyle, yeşil perdeye ihtiyaç duyulmadan kullanıcıların arka plandan ayrışmasını ve arka planı istediği gibi değiştirmesini sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT