Vakko, Bayramda Hatırlanmanın Anlamını Yaşatıyor

Vakko, Bayramda Hatırlanmanın Anlamını Yaşatıyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Vakko, Bayramda Hatırlanmanın Anlamını Yaşatıyor

Tarihler: 15 Temmuz 2021 Perşembe ~ 15 Eylül 2021 Çarşamba

Firma: Vakko

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 15, 2021 ~ Eyl 15, 2021
Özel günlerde sofistike seçkileriyle Vakko dostları ile buluşan Vakko, Kurban Bayramı’nda hazırladığı hediye seçenekleriyle fark yaratıyor. Hatırlamanın, mutluluğun anlamını somutlaştırmak isteyenler, Vakko şıklığını unutulmaz bir bayram hediyesi olarak sunuyor.

Vakko’nun hazırladığı bayram hediye setleri ve kofreler, zengin içerikleriyle farklı zevklere hitap ediyor. Vakko Home’un ev koleksiyonundan kahve fincanları, çay setleri, mumlar, Vakko Kozmetik’in sunduğu esans ve kolonyalar, Vakko koleksiyonun zamansız parçaları fular, kravat, monogram çantalar Vakko Chocolate’ın tatlarıyla Kurban Bayramı’nda unutulmaz anlara eşlik ediyor.

Her geçen yıl yeni çeşitleriyle büyüyen Vakko Chocolate da birbirinden farklı seçenekleriyle Vakko dostlarını lezzetli bir dünyaya davet ediyor. Vakko Chocolate, bütün çeşitlerini kapsayan büyük ve zengin çikolata kutuları ile bayramda sevdiklerini mutlu etmek isteyenleri Vakko ve Vakko L’Atelier ve Vakko.com’u ziyaret ederek sipariş verebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT