Vans Dünyasının Aykırı Klasikleri – Not Just One Thing

Vans Dünyasının Aykırı Klasikleri – Not Just One Thing

Alışveriş Alışveriş Rehberi Vans Dünyasının Aykırı Klasikleri – Not Just One Thing

Tarihler: 16 Ekim 2018 Salı ~ 16 Aralık 2018 Pazar

Firma: Vans

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 16, 2018 ~ Ara 16, 2018

Klasikler herkesin yaratıcılığını gösterebilmesi için boş bırakılmış kanvas tuvallerdir; sade ve zamansız! Her zaman kullanılabilen, sokaktan defileye, couture elbiseden denim pantolona, her şeye uyum sağlayabilenlerdir. Vans klasiklerinden Authentic ve Sk8-Hi “Not Just One Thing” kampanyası ile size bunu kanıtlıyor!

Vans’in kurucusu Paul Van Doren’ın tek bir amacı vardı; herkesin kendi ruhuna göre uyarlayabileceği, satın alanların kendilerine özgü Vans’lerini, sadece onlar için kusursuz hale getirebilecekleri, ulaşılabilir ve yüksek kaliteli ayakkabılar yapmak.

Vans’in, Kaliforniya’da 1966 yılında açıldığında ilk ve tek modeli, o dönem “Style #44” olarak bilinen Authentic modeliydi. Kaykayın yetmişli yılların ortasında popülerleşmesi ile Authentic modelinin sağlamlığı ve tabanının özel kafesli yapısı kaykaycılar tarafından dikkat çekti. Bugün hala, VANS Authentic kaykay dünyasında ilk tercih edilen ayakkabılarından biri.

1977 yılında tasarlanan “Style #36”, The Old Skool modeli ile Vans’in imzası olan Sidestripe ilk kez tanıtılmış oldu. Old Skool modelinin, bileklerde ekstra koruma sağlayan yüksek boğazlı modeli Sk8-Hi, Sidestripe detayının mükemmel temsilcilerinin başında geliyor.

Üretildikleri günün üzerinden geçen senelere rağmen, Authentic ve Sk8-Hi modelleri popülaritelerinden hiçbir şey kaybetmiyor ve çağdaş kültürün önemli parçalarından biri olmaya devam ediyor. Vans’in klasiklerinden olan bu iki model, sezonda modernize edilen ve çeşitlendirilen koleksiyonların temelini oluşturmaya ve onlara ilham vermeye devam ederken, Vans’in “Not Just One Thing” felsefesinin de özünü temsil ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT