Vans Sonbaharda Sokakları Ateşe Veriyor

Vans Sonbaharda Sokakları Ateşe Veriyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Vans Sonbaharda Sokakları Ateşe Veriyor

Tarihler: 12 Ekim 2017 Perşembe ~ 12 Aralık 2017 Salı

Firma: Vans

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 12, 2017 ~ Ara 12, 2017

Her sezon farklı bir işbirliği ile tutkunlarının karşısına çıkan Vans bu sezon 1981 yılından beri kaykaycıların yazı üssü Trasher Magazine ile ateşli bir işbirliğine imza atıyor. Derginin efsaneleşen alev logosunu tişört ve ayakkabı modellerine taşıyan marka, sonbaharda sokakları kasıp kavurmaya hazırlanıyor.

Geniş bir ürün gamına sahip Trasher Koleksiyonu, beş klasik Pro Skate ayakkabı modelini Vans tutkunlarıyla buluşturuyor. Koleksiyonda, sezon başında çıkan UltraRange Pro, Sk8-Hi Pro ve Slip-On Pro modelleri de yerini alıyor. Hemen uyaralım, koleksiyondaki her ayakkabı maksimum destek ve dayanıklılık sağlamak için Vans’in Pro Skate teknolojisiyle üretildi. Vans Pro Skate koleksiyonunda yer alan ayakkabılar, UltraCush Lite ve UltraCush HD bilek stilini ve DURACAP taban modelini birleştirerek Van tutkunlarının ayaklarına konfor getiriyor.

Trasher logolu ayakkabı ve tişörtlerin yanında Sturdy Strecth esneklik teknolojisi ve SILVADUR®anti-bakteriyel kumaşla hazırlanan Chino pantolonların yanı sıra zımba ve pul detayları da göze çarpıyor.

Vans Türkiye'nin resmi instagram hesabı @vans.turkiye artık yayında! Bu hesaptan kaykay ve sokak modasına dair her şeyi takip edebilirsiniz.
@vans.turkiye

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT