Vazgeçilmez Keten Hafifliği

Vazgeçilmez Keten Hafifliği

Alışveriş Alışveriş Rehberi Vazgeçilmez Keten Hafifliği

Tarihler: 02 Mayıs 2018 Çarşamba ~ 02 Temmuz 2018 Pazartesi

Firma: Marks & Spencer

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 2, 2018 ~ Tem 2, 2018

Stil ve kalitenin adresi Marks & Spencer, bahar ve yaz aylarının en çok tercih edilen parçalarından ketenlerle, stilinize şık ve ferah bir dokunuş katıyor.

Marks & Spencer’ın, yaz hafifliğini en güzel yansıtan keten parçaları, size doğal ve sade stil alternatifleri sunuyor. Gömlek ve pantolonlardan, etek ve elbiselere kadar uzanan Marks & Spencer’ın zengin keten koleksiyonu, yaz anlarınıza ortak olacak.

Hem ofis hem de günlük kombinlerinizde rahatlıkla kullanabileceğiniz, yazın ruhuna uyum sağlayan renk renk 100% keten gömlekler, sizi konforlu bir şıklığa davet ediyor. Rahat kesimli keten elbiseler ise çizgili ve desenli farklı model seçenekleri ile, güneşli havalarla birlikte gardıroplardaki yerini alıyor.

Kullanışlı yapısı ile yazın sıkça tercih edilen keten pantolon ve şortlar, ihtiyacınıza ve tarzınıza göre seçebileceğiniz renk ve modelleriyle sadelik ve kaliteyi bir araya getiriyor.

Cool Comfort™ teknolojisi ile üretilen Marks & Spencer keten koleksiyonu sizi gün boyu serin tutarken, aynı zamanda nefes aldırabilen kumaş yapısı ve kolay ütülenebilme özelliği ile mükemmel bir rahatlık sunuyor.

Pembe, fuşya, sarı, mavi, lacivert ve beyaz tonlarının oluşturduğu rengarenk bir koleksiyonla tanışmak ve bu yaz konforu yaşamak için Marks & Spencer mağazalarını ve www.marksandspencer.com.tr’yi ziyaret etmeyi unutmayın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT