Versace ile Bileğinize Lüks Bir Dokunuş

Versace ile Bileğinize Lüks Bir Dokunuş

Alışveriş Alışveriş Rehberi Versace ile Bileğinize Lüks Bir Dokunuş

Tarihler: 31 Mart 2022 Perşembe ~ 30 Haziran 2022 Perşembe

Firma: Versace

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 31, 2022 ~ Haz 30, 2022

Lüks ve ihtişamı buluşturan Versace’nin yeni modelleri, sanatsal dokunuşlarla zenginleşen tasarımlarıyla tüm bakışları üzerine topluyor.

Saat tutkunlarına, dünyaca ünlü markaların Türkiye’deki tek yetkili distribütörü Saat&Saat farkıyla sunulan Versace’nin yeni modelleri, adeta bir sanat eseri gibi incelikli tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Versace’in kadınlar için tasarladığı altın rengindeki saat, son derece şık ve iddialı görünüyor. Gümüş kadranda kullanılan “V” harfi sanatsal tasarımıyla fark yaratırken, Versace’nin tasarımlarında vazgeçemediği Greca desen ise kendine hem bezelde hem de bilezikte yer buluyor.

Versace’nin cesur erkeklere hitap eden yeni modeli, çarpıcı tasarımıyla göz alıyor. Çelik ve altın renginin buluştuğu saatin bileziğinde ve kadranında kullanılan Greca desen şık bir detay olarak öne çıkıyor. Takvim ve kronometrenin bulunduğu kadranın tepe noktasındaki Versace’nin ikonik Medusa logosu tasarımın ihtişamını artırıyor.

Versace’nin en yeni tasarımları, Saat&Saat mağazalarında ve www.saatvesaat.com.tr adresinde satışa sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT