Versace’den İddialı Tasarımlar

Versace’den İddialı Tasarımlar

Alışveriş Alışveriş Rehberi Versace’den İddialı Tasarımlar

Tarihler: 02 Mart 2020 Pazartesi ~ 02 Mayıs 2020 Cumartesi

Firma: Versace

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 2, 2020 ~ May 2, 2020

Lüks şıklığın temsilcisi olan Versace’nin yeni modelleri Palazzo Empire Greca ve Virtus, her detayı incelikle işlenmiş tasarımlarıyla adeta bir sanat eseri gibi zarif ve benzersiz görünüyor.

Saat tutkunlarıyla, dünyaca ünlü markaların Türkiye’deki tek yetkili distribütörü Saat&Saat farkıyla buluşan Versace koleksiyonunda yer alan Palazzo Empire Greca ve Virtus; zamanı ve ihtişamı, sanatsal dokunuşlarla buluşturuyor.

Palazzo Empire Greca’nın odak noktasında markanın ikonik sembolü Medusa yer alıyor. Saatin Greca deseni başroldeki Medusa'yı adeta korurcasına bezelini çevrelerken, deri kayışta da kullanılan Greca deseni, tasarımdaki sanatsal dokunuşun altını bir kez daha çiziyor.

İlhamını barok tarzdan alan Virtus, kadranın ortasında yer alan altın rengi büyük V harfi ve sofistike yapısıyla odak noktası olmayı başarıyor. Çelik ve altının uyumunu gözler önüne seren bilezik ise modern tasarımlı ince kasayla zarafetle bütünleşiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT