Victoria's Secret Yeni Adresinde, Maltepe Carrefour AVM'de

Alışveriş Alışveriş Rehberi Victoria's Secret Yeni Adresinde, Maltepe Carrefour AVM'de

Tarihler: 28 Ağustos 2013 Çarşamba ~ 28 Ekim 2013 Pazartesi

Firma: Victoria's Secret

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 28, 2013 ~ Eki 28, 2013

Koleksiyonlarıyla göz dolduran, ödüllü parfümleri ve kozmetik ürünleriyle dünyanın önde gelen aksesuar ve güzellik ürünleri markası, aynı zamanda dünyanın en ünlü moda showları ile de bilinen Victoria’s Secret, İstanbul Anadolu Yakası’ndaki ilk, Türkiye’deki ise altıncı mağazasını 5 Eylül Perşembe günü Maltepe Carrefour AVM’de açıyor.

Havalimanlarına özel hazırlanan mağaza konsepti ile ortaya çıkan Victoria’s Secret Beauty and Accessories içerisinde vücut kremleri, parfüm, makyaj malzemelerinden oluşan geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor. Sadece Victoria’s Secret Beauty and Accessories mağazalarında satışa sunulacak “exclusive” çanta, güneş gözlüğü, telefon ve ipad kılıfları ise öne çıkan aksesuar ürünleri arasında yer alıyor.

Mağaza açılışına özel olarak Victoria’s Secret’ın heyecan verici ve karşı konulamayan Bombshell Forever parfümü de mağazada diğer tüm koleksiyonlar ile birlikte yerini alıyor.

Bombshell Forever
Victoria's Secret'ın göz kamaştıran ateşli süper modellerinin tercihi yepyeni, karşı konulamayan, feminen parfümü Bombshell Forever; çiçeklerle donatılmış bir bahçeden ilham alarak yaz kokuları koleksiyonuna eklendi.

Böğürtlen ve ahududunun birleşiminden oluşan bir meyve olan boysenberry, lavanta çiçeği ve pamplewood esanslarıyla seksi misk ve sıcak amberin bir araya gelişi Bombshell Forever’ı tendeki gün ışığı gibi cezbedici olmasını sağlıyor.

Daha uzun kalıcılık için Bombshell Forever parfümün koleksiyondaki vücut losyonu ve vücut spreyi ile birlikte kullanılmasını öneriyoruz.

Koleksiyon:
Eau De Parfum 50 ml 129 TL, 100ml 189 TL
Frangrance Mist 250 ml 79 TL
Fragrance Body Lotion 200ml 59 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT