Victoria’s Secret’tan Babalar Gününe Özel Eşsiz Bir Koleksiyon

Victoria’s Secret’tan Babalar Gününe Özel Eşsiz Bir Koleksiyon

Alışveriş Alışveriş Rehberi Victoria’s Secret’tan Babalar Gününe Özel Eşsiz Bir Koleksiyon

Tarihler: 13 Haziran 2022 Pazartesi ~ 13 Eylül 2022 Salı

Firma: Victoria’s Secret

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 13, 2022 ~ Eyl 13, 2022

Babalarınızı her kullandıklarında kendilerini özel hissettirecek bir koleksiyon ile tanıştırın: Victoria’s Secret HIM

Victoria’s Secret’ın erkeklere özel hazırladığı koleksiyonu ile bu özel günde babalarınızın mutluluğuna mutluluk katın. Biri klasik kokulu VS Him Platinum, diğeri ise ferah VS Him Deepwater’dan oluşan bu çekici VS Him Koleksiyonu, babalarınızın vazgeçilmez kokusu olacak.

Çin’in güneybatısındaki Sichuan eyaletinden gelen limonsu dokunuşuyla Seşuan biberi, kokuya zengin bir pürüzsüzlük katan meşe yosunu ve zarifliği ile mükemmel bir uyum içerisinde olan menekşe yapraklarının harmanlanmasıyla hazırlanan VS Him Platinium, babalar için özgüvenli ve dikkat çekici bir hediye alternatifi olacak.

VS Him Deepwater ise Akdeniz kıyılarından gelen Bergamot, serinletici mavi adaçayı ve Kuzey Amerika’nın gözdesi sedir ağacından elde edilen sedir yaprağı notalarının muhteşem birleşimiyle oluşuyor. Aromatik ve ferah esansların hâkim olduğu bu parfüm ile babanıza hiç unutamayacağı bir hediye verin.

Bu eşsiz kokular parfümün yanı sıra deodorant ve vücut losyonu olarak da babanızın her anına eşlik etsin. Mükemmel birleşimlerle oluşan erkeklere özel VS Him Koleksiyonu ile Babalar Günü’nde babalarınızı büyüleyin!

Bu tarifsiz kokuya sahip olmak için VS Him koleksiyonunu mağazalarda ve www.victoriassecret.com.tr ‘de hemen keşfetmeye başlayın!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT