Vintage Esintisi ile Nostalji Yolculuğu

Alışveriş Alışveriş Rehberi Vintage Esintisi ile Nostalji Yolculuğu

Tarihler: 13 Aralık 2012 Perşembe ~ 13 Şubat 2013 Çarşamba

Firma: Aker

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 13, 2012 ~ Şub 13, 2013

Aker, 35 yıllık deneyimini, kalite ve estetik anlayışını harmanladığı 2012-2013 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’ndaki özgün tasarımları ile yine tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Aker, tamamen kendi tasarımı ve üretimi olan yeni eşarp koleksiyonu ile neden yıllardır Türkiye’nin en çok tercih edilen markalarının başında geldiğini bir kez daha gösteriyor.

Aker Eşarp yeni sezon koleksiyonunda vintage çiçek esintisinin oluşturduğu nostaljik ve romantik tarz öne çıkıyor. Leopar desenlerinin oluşturduğu gizem ve lüks duygusu da tasarımlarda kendini hissettiriyor.

Dünyanın en büyük ve modern eşarp üretim tesisleri olan Aker Tesisleri’nde üretilen koleksiyonda; bu sezon dünyada da moda olan ağaç yapraklarının yeşili, koyu kırmızı ve bordo tonları, mürekkep mavisi, petrol tonları, kayısı beyazı gibi renkler ve altın sarısı gölgeleri yoğun olarak kullanılıyor.

Aker Eşarp ve Fularlar 60’lara vurgu yapan Aker Giyim ve rengarenk Aker Çanta Koleksiyonu ile kombinlenerek farklı tarzlara imza atıyor…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT