Vivense’de Her Gün Farklı Bir Üründe Flaş İndirim….

Alışveriş Alışveriş Rehberi Vivense’de Her Gün Farklı Bir Üründe Flaş İndirim….

Tarihler: 20 Ekim 2015 Salı ~ 31 Ekim 2015 Cumartesi

Firma: Vivense

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 20, 2015 ~ Eki 31, 2015

Vivense, 14 - 31 Ekim tarihleri arasında her gün 20 farklı ürüne özel indirimler düzenliyor. Her gün farklı bir ürünün indirime girdiği Vivense’de bugün açılabilir masa seti yer alıyor. Vivense, her evin ihtiyacı olan tv üniteleri, sehpalar, kitaplıklar, dolaplar, aydınlatmalar, masalar vb. ürünlerde flaş indirimler yapıyor.

Modern hayatın kalbinde farklı tasarım anlayışına sahip mobilyaları tüketiciler ile buluşturan Vivense, müşterilerine hiçbir yerde bulamayacakları bir indirim yapıyor. Her evin olmazsa olmazı mobilya ve aksesuarları şimdi sürpriz indirimlerle beraber yaşam alanlarınıza katmanın tam zamanı.

Farklı kategorilerden oluşan ürünler; ekim ayı sonuna kadar değişik günlerde sürpriz indirimlerle satışa sunulacak.

Vivense’nin o gün flaş indirime giren ürünü, ertesi gün normal fiyatından satışa sunulacağı için indirim günlerini takip ederek istediğiniz ürünü uygun fiyata alma fırsatını yakalayabilirsiniz.

Vivense’nin indirim kampanyası ile hayatınıza, evinize renk getirmeye devam edin...

Türkiye’nin online mobilya satış sitesi Vivense, birçok tarzda mobilya ve aksesuarı üreticiden doğrudan tüketiciye ulaştırıyor. Türkiye’nin her yerine ücretsiz teslimat ve büyük mobilyalarda profesyonel ekipleriyle kurulum yapan Vivense, tüm ürünlerine iki yıl garanti sunuyor.

www.vivense.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT