W Istanbul’da Özgür Ruhlara Özgün Aksesuarlar!

W Istanbul’da Özgür Ruhlara Özgün Aksesuarlar!

Alışveriş Alışveriş Rehberi W Istanbul’da Özgür Ruhlara Özgün Aksesuarlar!

Tarihler: 17 Aralık 2018 Pazartesi ~ 17 Şubat 2019 Pazar

Firma: JUJU

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 17, 2018 ~ Şub 17, 2019

Türkiye’nin yükselen takı markası JUJU, bohem lüks dünyasını gümüş, bronz, swarovski detaylarla süslediği modern ve asi ruhunu “Theodora” koleksiyonuyla sunuyor.

Tasarım, fine dining ve modanın merkezi Akaretler Sıraevler’in göbeğinde yer alan W Istanbul, yılbaşı sezonunda misafirlerinin gözlerini JUJU aksesuarlarıyla kamaştırıyor. Eğlencenin yeni adresi W Lounge’da yer alan Pop-Up Store, 15 Aralık - 15 Ocak tarihleri arasında JUJU ürünlerine ev sahipliği yapacak. Tasarım düşkünleri ve yeni yıl hediyesi avcılarına gümüş, bronz, altın ve deriden süete tamamlayıcı doğal kumaşları altın ve gümüşle birleştirerek modası geçmeyen aksesuarlar sunulacak.

Mücevher tasarımcısı Caner Çöllü ve eşi Özlem Çöllü tarafından hayata geçirilen JUJU’da kişiselleştirilmiş ve az sayıda üretilen tasarımlar aksesuar tutkunlarına kendini özel hissettirirken, W Istanbul Pop-Up Store’da yeni koleksiyonları “Theodora” ile büyük bir aşkla ve pozitif enerjiyle hayata dair bağımsızlığın, bağlarını oluşturuyorlar. JUJU, gümüş, bronz, altın ve deriden süete tamamlayıcı doğal kumaşları altın ve gümüşle birleştirerek modası geçmeyen aksesuarlar vadediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT