Wasa’dan Glutensiz Gevrek Ekmek

Wasa’dan Glutensiz Gevrek Ekmek

Alışveriş Alışveriş Rehberi Wasa’dan Glutensiz Gevrek Ekmek

Tarihler: 12 Ekim 2016 Çarşamba ~ 12 Aralık 2016 Pazartesi

Firma: Wasa

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 12, 2016 ~ Ara 12, 2016

Tam tahıllı gevrek ekmekte dünyanın lider markası Wasa, ürün gamını genişletiyor. 40’ı aşkın ülkede sağlıklı beslenmek isteyenlerin tercihi olan Wasa, gluten ve laktoz hassasiyeti olanlar ile glutensiz beslenmeyi tercih edenler için özel reçeteyle ürettiği glutensiz gevrek ekmeği ile Türkiye’de raflarda yerini aldı.

İşlenmemiş tam tahıldan, doğal yöntemlerle üretilen ve içeriğinde hiçbir koruyucu katkı maddesi ya da renklendirici içermeyen ürünleri ile besleyici öğün alternatifleri sunan Wasa, glutensiz besin kategorisine gevrek ekmeği ile girdi. Çölyak hastalarının yanı sıra glutensiz beslenmeyi tercih edenler ile gluten ve laktoza karşı duyarlılığı olanlar için ideal bir ürün olan Wasa glutensiz gevrek ekmek, özel reçetesiyle Türkiye’de de raflardaki yerini aldı.

Ana ve ara öğünler için sunduğu geniş ürün gamıyla 40 ülkede sağlıklı beslenmek isteyenlerin tercihi olan Wasa, yeni reçeteyle ürettiği glutensiz gevrek ekmeği ile tüketicilerin her öğünde pratik, besleyici ve zengin menüler oluşturmasına fırsat sunacak.

Wasa glutensiz gevrek ekmek, gluten hassasiyeti bulunan Çölyaklıların yaşam kalitesini artırırken, glutensiz beslenmeyi tercih edenler ve laktoz hassasiyeti olanlar tarafından da tüketilebilecek. Benzersiz lezzetini ve kıtırlığını tam kıvamındaki fırınlanmasından, besleyiciliğini ise pirinç unu, mısır ve patates nişastasından alan Wasa glutensiz gevrek ekmek, 23 dilimlik 275 gramlık paketlerde satışa sunuldu.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT