Watsons Bronzlaştıcı Yağ Serisi

Watsons Bronzlaştıcı Yağ Serisi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Watsons Bronzlaştıcı Yağ Serisi

Tarihler: 07 Mayıs 2019 Salı ~ 07 Temmuz 2019 Pazar

Firma: Watsons

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 7, 2019 ~ Tem 7, 2019

Bronzlaşırken doğallıktan ödün vermeyenler için gücünü ve ilhamını doğadan alan Watsons marka bronzlaştırıcı yağlar bu yaz plaj çantalarının vazgeçilmezi olacak.

Yaz aylarında bronz bir tene sahip olmak herkesin hayali… Güzellik ve kişisel bakım denildiğinde akla gelen ilk adres Watsons, benzersiz bir bronzluğa sahip olmak isteyenleri yeni bronzlaştırıcı ürünleriyle buluşturuyor.

Havuç, Hindistan Cevizi ve Kakao olmak üzere üç farklı alternatifi bulunan Watsons Bronzlaştırıcı Yağ çeşitleri, her cilt tipine uyum sağlıyor. Cilde nem bakımı da yapan brozlaştırıcı yağlar, aynı zamanda egzotik tasarımları ve sıcak yaz günlerini anımsatan kokularıyla da büyük beğeni topluyor.

Doğal bronzluğa sahip olmak artık çok kolay
Hızlı ve etkili bir bronzluk sunan Watsons Bronzlaştıcı Yağ serisi, spreyli kapakları sayesinde vücudunuza eşit olarak dağılıyor ve kolay bir kullanım sağlıyor.

Üç farklı çeşidi ile her zevke ve cilt tipine kolayca uyum sağlayan Watsons Bronzlaştıcı Yağ çeşitleri, hafif yapısı sayesinde cilde uygulandığı andan itibaren hızlı bir şekilde emilerek ipeksi bir yumuşaklık sunuyor.

Watsons Havuç, Hindistan Cevizi ve Kakao Yağı ile bu yaz bronz teninizle göz kamaştırmaya hazır olun!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT